Friday, 5 September 2014

Tawaran Review Products & Iklan di Blog Azwar

Salam to all readers,


Olla! Buat masa ini Azwar tiada apa-apa komitmen, itu pasal terlebih rajin update. Jadi, dengan berbesar hatinya Azwar nak mempelawa mana-mana individu yang baru berbisnes dan ingin mempromikan produk yang korang jual untuk di review. Tak kisah produk korang jual tu ubat nyamuk sekalipun, I rela menerimanya. hahahaha...


Walaupun... Ada segelintir yang mengatakan;

ALLAH.. BLOG INI NAK REVIEW?
Ada aku kisah orang nak mengata? Janji produk yang korang suruh Azwar review itu tidak menyalahi undang-undang dan bahan-bahannya haruslah bersesuai untuk kita semua guna pakai. Bagi sesiapa nak sponsored gift pun boleh, tapi buat masa ini Azwar dahulukan dulu review products yang berbayar. Disebabkan dulu Azwar bagi email yang kurang active, banyak Azwar terlepas. 

Berkenaan harga? Kita boleh runding, pakej murah Azwar bagi okay! Jadi, jangan lepaskan peluang nak review products ataupun nak beriklan pun boleh terus email Azwar okay. Kalau orang dah beri Azwar amanah untuk review, Insyallah Azwar akan review dengan sebaik-baiknya. Orang dah bersungguh-sungguh, takkan nak buat sambil lewa pula kan. Tak ke naya tu? Duit nak, kerja taknak buat. hehehe.. 

Bawah ini, ada beberapa contoh entri review yang pernah Azwar buat. Tudung bawal itu, saje-saje review;

1) Review Harum Malam
2) Review B'vite
3) Review Tudung Bawal Exclusive
4) Review Natta Cosme OST Original Pure Vitamin C20 Serum
5) Review Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish

Note: Kepada sesiapa yang berminat, boleh terus email ke azwa_gem94@yahoo.com . Bajet blogger retis pula, tulis entri ini. hahaha.. (Padahal masih suam-suam kuku.) -_-

9 comments:

  1. nice azwa :)
    PG setakat ni baru sekali je da dapat offer review produk.
    lepas tu, tak de lagi da ;D

    ReplyDelete
  2. waa.. bgus tu.. sambil membntu kn.. :)

    ReplyDelete
  3. Semoga rezeki semakin menderu-deru lagi lepas ini :)

    ReplyDelete
  4. bagus azwar, selain beromong kosong di blog ada juga isi pendapatannya kan... semoga berjaya tau!

    ReplyDelete
  5. hi ! Boleh saya tahu tk, camne awak dapat riview2 daripada orang?

    ReplyDelete
  6. Moga bertambah murah rezeki :)
    Salam kenal dari Kak Farrah From FAMF Tower
    done follow sini #2959

    ReplyDelete
  7. bagus betul Azwar!Nampak jalan kalau bab bab bisnes..kalau saya memang taklah....good luck dan salam maju jaya...

    jangan lupa..anda di tag utk join awards ^^

    http://aimanbudakbaik93.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com