Wednesday, 4 June 2014

Review B'Vite : Testimoni Selepas Tiga Minggu

Salam to all readers,

Kalau korang tengok televisyen, majalah, surat khabar pasti banyak iklan-iklan kecantikan kan? Dari iklan merampingkan badan, memutihkan wajah, dan macam-macam lagilah jenis produk kecantikan. Bila ramai yang dah mencuba dan menunjukkan result yang positif, tertarik juga hati nak mencuba. TAPI mak aku tak bagi aku mencuba produk-produk kecantikan yang banyak dilambakkan di pasaran kerana dia takut bahan yang digunakan di dalam produk tersebut boleh mengakibatkan racun berjadual. Jadi aku patuhlah arahan mak aku (kan aku ini anak yang baik). Tambahan pula, income aku memang tiada.

Korang ingat lagi tak entry mengenai B'Vite yang Azwar kongsikan dulu? Produk ini Mek Onie yang perkenalkan dekat Azwar. Alhamdulillah, banyak perubahan positif setelah minum B'Vite ni. Dari 2 botol, tinggal 1 botol sahaja lagi itupun tinggal setengah sahaja lagi. Semakin lama minum B'Vite semakin jatuh cinta Azwar dengan produk B'Vite ini.

Apa tidaknya, kulit Azwar rasa semakin cerah jika nak dibandingkan dengan sebelumnya. Yang paling ketara jerawat dekat muka semakin berkurangan. Walaupun takdelah hilang semua, tapi kira berbaloi jugalah Azwar mencubanya. Kesan yang paling ketara yang Azwar nampak ialah kulit Azwar dah kurang berminyak dan parut-parut jerawat pula semakin pudar.Tambah-tambah kulit muka kita sensitif, takut jugalah nak cuba pada mulanya. Apa-apapun sebelum nak cuba tu tawakal dan doa banyak-banyak supaya dapat result yang positif dari produk ini.

Gigih tangkap gambar sendiri untuk testimoni B'Vite. No edit, just collage sahaja. Inilah hasil setelah minum B'Vite selama dua minggu.

Selama minum B'Vite ini juga, Azwar dapat satu energy di mana bila tiba waktu tengahari mata Azwar tak mengantuk pun. Masih steady buat kerja lagi adalah. Selalunya, lepas zuhur mata tu asyik nak terkatub je kalau boleh. Tapi dengan adanya B'Vite sekarang mata dah tak mengantuk lagi malah makin berseri-seri selepas minum B'Vite. Azwar ada cerita mengenai kelebihan produk B'Vite di entry INI.


Apa-apapun Azwar rasa puas hati dengan produk B'Vite. Produk ini sedikit sebanyak memberi Azwar keyakinan untuk tampil cantik, anggun dan sihat tubuh badan. Kerana dirimu begitu berharga. Cewahh..Sekiranya ada yang berminat nak mencuba produk B'Vite ini bolehlah terus order di SINI.


Terima kasih sudi baca =)

26 comments:

  1. wahh makin berseri awak sekarang ^_^

    ReplyDelete
  2. review yang menarik..semoga azwar akan terus kekal gojes..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. wahh. tapi kekadang produk tak sesuai kan dgn certain org. mcm df

    ReplyDelete
  4. salam:)..yg ni produk legacy ea? sama ke ngn harum malam tu?

    ReplyDelete
  5. Wahhh. macam best. iday pon nak cerahkan kulit ni. hehehe

    ReplyDelete
  6. b'Vite memang best. Serius. Ena rasa nak order lagi.

    ReplyDelete
  7. Baguslah ada perubahann! yeayyy!

    ReplyDelete
  8. Tag Azwar kat sini. heheh

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/06/testimoni-bvite-d.html

    jemput singgah :D

    ReplyDelete
  9. Nak try jugak la... hana try secret laxing je. bvite tak lg. mcm best je :)

    ReplyDelete
  10. Salam Ziarah dari blog Mialiana (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Hi! 안녕하세요! We are Twinscraftlife^^ please visit our blog shop^^ 꼭오세요! 행쇼! Twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. wahhh.. bertambah cantiklah azwar lepas ni...

    # terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    ReplyDelete
  13. preggy mummy ley guna x?muka kusam sangat2 la sejak mengandung ni..

    ReplyDelete
  14. banyak dah dengar. belum cube lagi. hee

    ReplyDelete

  15. Datang dari segmen kak Mia :)
    official blog --> http://fiqansz.blogspot.com
    Dan jemput join giveaway fiqa dengan hanya melengkapkan 3 syarat mudah!

    1). Infinite Last Romeo Giveaway

    GRAND PRIZE / TOP REFERRAL (1 winner):
    1x Infinite Last Romeo Official Album

    LUCKY DRAW (16 Winners):
    1x MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it)
    1x INFINITE Replica Jersey (all members available)
    2x INFINITE Special Limited Edition Button Badges
    1x Infinite Key Holder
    1x INFINITE Button Badge
    2x Notebook
    8x Topup RM5

    Giveaway end: 15 Jun 2014


    *Click on the link below to enter:
    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ


    2). Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam by Fiqa Nsz

    Hadiahnya:
    Peserta terawal x5 - Doodle
    Peserta Random x5 - Doodle

    Segmen Tamat pada 7hb Jun tepat pukul 1 AM.

    *Klik pada link dibawah untuk menyertai:
    SEGMEN SAYA NAK DOODLE 48 JAM BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  16. salam. nampak perubahan disitu :))

    ReplyDelete
  17. Pewwit! Aku penat dah weh try memacam haa

    ReplyDelete
  18. Salam singgah dan follow adik :)

    Dari segmen yang sama http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    ReplyDelete
  19. Lelaki pun boleh pakai? Boleh berseri2 macam artis x? Hahaha :p

    ReplyDelete
  20. huwaaaa~ azwar lg cantik ni! mana aci...huh!

    ReplyDelete
  21. hai... blowgwalking sini.. dtg dr segmen kak mia liana... ;)

    ReplyDelete
  22. waaahhh.. memberangsangkan.. zati tak pernah try lagi minum/makan mana2 produk ni.. tp dah jumpa satu produk tu.. tengoklah nnti mcm mana.. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com