Monday, 31 March 2014

Review: Segarkan Badanmu Bersama Harum Malam

Salam to all readers,


Anda mengalami masalah? Setiap orang pasti mempunyai masalah, tidak kiralah masalah keluarga, kewangan, peribadi dan sebagainya. Antara banyak-banyak masalah, sudah pasti masalah bau badanlah yang menjadi masalah besar pada seseorang. Setiap orang pasti mengalaminya. Pelbagai petua yang telah diperkenalkan baik tradisional mahupun moden. Kalau petua tradisional sudah pasti menggunakan limau dan daun sirih. Jika secara moden pula, pelbagai deodarant yang pelbagai jenama dipasarkan. Namun, terdapat segelintir orang bila memakainya tetap ada masalah bau badan (tengik). Kadang-kadang masalah bau ini lagi kuat sama ada sebelum period ataupun selepas period. Kebiasaannya, masalah bau badan ini akan berlaku pada remaja yang meningkat dewasa.


Jadi hari ini saya ingin memperkenalkan satu produk yang boleh mengatasi bau badan iaitu produk "Harum Malam". Anda semua jangan pengsan bila dah terlebih wangi. Insyaallah..

Apa itu Harum Malam?

Harum Malam merupakan satu supplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa. Ianya diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari tubuh. Cuma minum 2 kali sehari dan lihat kesannya dalam tempoh yang singkat.



Antara Kebaikan Harum Malam:
  • Ia mampu membantu menyihatkan dan mencegah bau badan.
  • Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian.
  • Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
  • Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
  • Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
  • Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
  • Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon
  • Mengurangkan tekanan dan tension
  • Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

Khasiat lain Harum Malam:
  • Membantu menyegar & menyihatkan badan.
  • Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
  • Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
  • Melegakan panas badan.
  • Menegangkan payudara.
  • Memulihkan rasa rapat.
  • Mengencang otot kewanitaan.
  • Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
  • Menambah keharmonian suami isteri.
  • Menyihatkan rahim.
  • Mencantikkan payudara agar sihat & montok.

Banyak kan kebaikan yang kita dapat apabila minum Harum Malam ini! Bukan setakat menghilangkan bau badan sahaja, malah dapat menganjalkan kulit. hehehe.. Suka tak?




Ramuan yang terkandung dalam Harum Malam:
  • Ekstrak Ros 
  • Sirih
  •  Buah Tin
  •  Kismis
  • Madu
  • Goji
  •  Limau Purut
  •  Kayu Serapat
  •  Buah Delima
  •  Manjakani
  •  Pueraria Lobata
  •  Pueraria Mirifica



Hah! Bila dah baca apa kebaikan dan ramuan yang terkandung dalam Harum Malam ini, pasti ramai yang ingin mencuba. Pelbagai herba yang terkandung dalam menghasilkan produk HARUM MALAM ini. Jadi tak payah nak takut-takut untuk mencubanya kerana semua ramuannya adalah bahan semulajadi. Rasanya pun manis!

Harga Harum Malam:

Sebotol = RM40 sahaja bagi Semenanjung (INC.POSTAGE)
Sebotol = RM45 bagi Sabah & Sarawak. (INC.POSTAGE)
Untuk order boleh contact : > www.facebook.com/LegacySecretTrading <



p/s: Selamat mencuba!

12 comments:

  1. huwaa :O
    qila ingat ubat sapu tadi. Minum eh?
    Wow banyak gilaaaaa kebaikan diaaaa hihihhihihi <33333

    ReplyDelete
  2. wah. menarik tu azwa.. akak selalu guna deodoran je untuk hilangkan bau..

    ReplyDelete
  3. dulu akak ngat nak minum jugak tapi skrg akak tgh planning untuk mengandung . . n sales girl tu cakap tak sesuai la kalao nak mengandung minum benda ni sebab benda ni panas skit . . lepas beranak baru dya soh minum . . tapi akak memang tertarik gila ngan benda ni . banyak baca testimonial semua pakai benda ni oke . . one day i will try . . hehe :)

    ReplyDelete
  4. glamer produk ni, rata-rata sana sini orang menjual...

    ReplyDelete
  5. tak pernah cube lagi...sekarang ni makan jamu mak dara je..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, saya pun baru buat review ni semalam. hehe memang ramai kawan2 guna ni sekarang... singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  7. ada jugak perasan blogger lain review produk ni....

    ika nak jemput join GA ika, harap sudi join :)
    http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

    ReplyDelete
  8. wah...bole cuba ni untuk menambah wanig badan..hehe.. terima kasih atas review..

    ReplyDelete
  9. sesape nk order bleh direct kat sy..saya baru lepas borong 50 botol..
    https://www.facebook.com/messages/new

    ReplyDelete
  10. You stated it superbly.

    my blog post ... tree stump removal products

    ReplyDelete
  11. ehhh baru je baca iklan harum malam nie kat paper pagi tadi hehe...femes jugak ea produk nie

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com