Monday, 12 May 2014

B'Vite Menyerlahkan Kejelitaan Anda. Cubalah!

Salam to all readers,



Seperti mana yang pernah kukatakan dahulu semua orang memang nak cantik. Walaupun pelbagai alat solek digunakan seperti jenama SimplySiti kalau kita pakai pun muka kita tetap tidak akan jadi seperti muka Siti Nurhaliza. Semua orang nak cantik kan? Untuk menikmati kecantikan disamping menjaga kesihatan sebagai pengguna kita haruslah mengeluarkan belanja sedikit. Sebagai pengguna pula haruslah menitikberatkan kandungan yang terdapat dalam sesuatu produk sebelum membelinya.

Kali ini aku ingin memperkenalkan satu produk terbaru keluaran LEGACY SECRET iaitu produk B'VITE. Botol dan pembungkusannya lebih kurang HARUM MALAM tapi isi kandungan dan fungsinya berlainan. Produk B'VITE merupakan produk penjagaan kulit yang didatangkan dalam bentuk minuman.





Di samping itu, formulasi yang digunapakai untuk menghasilkan produk B'VITE ini terdiri daripada herba-herba semulajadi. Antaranya;

Pure Marine Collagen, Pomegranate, Goji Berry, Acerolla Cherry, Alooe Vera, Soursop Leaf, Bilberry, Psyllium Husk, Argam Stem Cell, Aplle Stem Cell, Grape Stem Cell, Alp Rose Stem Cell, Confrey Root Stem Cell, Tomato


Kelebihan Produk B'Vite

  •  Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
  •  Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit.
  •  Membuat kulit cerah seperti semulajadi
  • Mencegah kulit dari kusam
  • Menyamarkan garis halus
  • Mmebantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb.
  • Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular. 
  • Menyamarkan kesan parut serta noda hitam
  • Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
  • Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi.
  • Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh.
  • Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi.
  • Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan.
  • Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot.

Cara Pengambilan B'Vite


Waktu pagi: 2 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan. Digalakkan untuk mengambil 2 kali sehari. Untuk kesan yang lebih cepat boleh makan 2 sudu besar di waktu pagi dan 2 sudu besar sebelum tidur untuk 3 bulan pertama.



Harga Produk B'Vite

RM33.00 (WM)
RM39.00 (EM)
BRD 18.00 (BRUNEI)
SGD 18.00 (SINGAPORE)

Cara pembelian dan untuk keterangan lebih lanjut boleh rujuk kepada:

HARUM MALAM HQ

p/s: Nantikan testimoni dari aku sendiri bersama B'VITE. -_-




19 comments:

  1. wah wah wahhh makin jelita lah kak azwar hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolehkah lelaki makan?

      Delete
  2. byk sgt produk utk pompuan.utk lelaki xder ker? uhuk uhuk ;)

    ReplyDelete
  3. sama macam harum malam botonyer..banyak jugak produk sekarang ni

    ReplyDelete
  4. b'vite blm pernah cuba..nanti nak trylah..;)

    ReplyDelete
  5. Review produk aje die nie...asyukk ahh .. haha

    ReplyDelete
  6. makin cantik dan berseri la kulit azwar nnt..>_<

    ReplyDelete
  7. nice review..insyallah nati saya panjangkan link nie jika ada yang berminat..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. sy pun tingin jgk nk mkn bnda2 yg boleh memutihkan kulit neh. hihihii

    ReplyDelete
  9. huhuhu...makin berseri lah kita2 lepas ni ye dop ^________^ hehe

    ReplyDelete
  10. Makin cantiklaaaa dia nanti. :D

    ReplyDelete
  11. Wah..murah je
    Nanti boleh lah cari dan cuba

    ReplyDelete
  12. nampak macam seronok je ni...haihhh...hahaha :P

    ReplyDelete
  13. Aip aipp Azwar, asyik review product je ni? Haaaa untunglaaa hahaha

    ReplyDelete
  14. done follow sponsor giveaway Birthday Syira Lokmaan :)

    follow me back ya :)

    ReplyDelete
  15. rsa nya mcm harum malam ke? ok i'm wait for d result okeh ;p

    ReplyDelete
  16. byk gila produk kecantikkan sekarang ye...teringin nk cuba tp tkt jd akak amalkan shaklee je..heee

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com