Rasai Keenakan The Prosperity Burger at McD KL Bandar Bestari, Klang

2:24 pm

Baru seminggu tak balik kampung, tup-tup minggu ini balik dah ada McD baru buka dekat area kampung aku. Bertambah maju, dulu boleh katakan kampung sekarang dah macam bandar. Jalan ke depan sikit dah ada kawasan perumahan pesat membangun, tambah-tambah sekarang tengah buat LRT 3, lagi sesak. Tunggulah 5 tahun lagi bolehlah ulang alik klang ke KL pergi kerja. hahaha...

Not bad jugalah McD baru buka ini style memang nice gila. Besar, ada kemudahan drive thru, self pick up, order pakai tablet, kemudahan tempat sembahyang, kawasan anak bermain pun turut disediakan. Makin seronoklah budak-budak sekolah dapat lepak sini.


The Prosperity Burger Beef
Sana sini orang kata sedap, aku memang hantu burger. Kenalah try sedap ke idak. Boleh tahanlah, keenakan the prosperity burger beef ini. Lambakan bawang, kelembutan daging, rempah ratus yang sebati memang auwmm laa sekali gigit tu. Memang sedap! Kalau burger McD memang paling win la. Kalau nak ayam better pergi makan KFC.

 Sana sini orang kata sedap, aku memang hantu burger. Kenalah try sedap ke idak. Boleh tahanlah, keenakan the prosperity burger beef ini. Lambakan bawang, kelembutan daging, rempah ratus yang sebati memang auwmm laa sekali gigit tu. Memang sedap! Kalau burger McD memang paling win la. Kalau nak ayam better pergi makan KFC.


Siapa tak singgah lagi McD KSL Bandaar Betari ini, pergi sekarang!

You Might Also Like

2 comments

  1. Kita dah dua kali beli, memang sedap macam biasa. Hiks :)

    ReplyDelete
  2. godaaan !!! no fast food untuk sebulan. nxt month boleh attack balik sekali hehe.. ada lagi kot kan nxt month. tapi time prosperity ni selalu suka mcfizz air tu =D

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!