Tuesday, 14 June 2016

Segmen Kad Hari Raya By Miss Azwar Syuhada

Salam to all readers,

google
Segmen Kad Hari Raya By Miss Azwar Syuhada | Yeahh, harini baru ada mood nak buat simple segmen kad hari raya. Btw, ini kad raya recycle setahun yang lepas memandangkan ada berbaki jadi apa salahnya aku buat simple segmen. Sesiapa yang tak pernah dapat kad raya dari aku bolehlah cuba yeah! Hanya 7 orang yang bertuah sahaja tau! Tahun ini tak cukup bajet nak buat kad raya, kalau ada rezeki lebih aku buat yeah tahun depan. Segmen ini berlangsung pada hari ini 14/6/2016 jam 12.00 tengahari sehingga esok 15/6/2016 jam 12.00 tengahari.

Ada ke yang nak join simple segmen ni??




Cuakk!!!!




Takut takde yang join!!



Segmen ini simple sahaja!!


Tak perlu buat entry!



Caranya, mudah sahaja hanya klik kelima-lima iklan di bawah (klik sampai habis LOADING yeah!);







Make sure, awak-awak semua jujur yeah! Dah settle klik kelima-lima iklan ini boleh komen DONE pada bahagian komen, terus pm nama dan alamat dekat fb Azwar -- Azwar Syuhada. Hanya 7 orang yang terpantas sahaja dapat kad raya, kalau yang tak berjaya cuba lagi next time okay! 

11 comments:

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com