Saturday, 3 January 2015

Enam Variasi Terbaru Biskut Julie's Hershey's

Salam to all readers,

Adakah anda semua penggemar makan biskut? Kalau korang nak tahu, Azwar salah seorang peminat tegar makan biskut, lagi-lagi kalau biskut tu perisa coklat. Tak kiralah biskut jenama apa sekalipun, asalkan ianya berperisa coklat pasti Azwar akan ngapp punya! Tapi kali ini, Azwar nak kongsikan pada engkorang semua, 1 biskut yang baru sahaja dilancarkan iaitu biskut Julie's Hershey's. Pengusaha biskut terkemuka Malaysia Julie's peroleh kolaborasi bersama Hershey's.


Pada minggu lalu, Azwar ada menghadiri majlis pelancaran & pengenalan biskut baru iaitu kombinasi antara Julie's dan Hershey's yang turut disertai oleh para blogger dan rakan media di Malaysia. Nama pun pergi pelancaran biskut, sudah semestinya kami semua diberi peluang untuk mencuba sendiri untuk menikmati biskut Julie's Hershey's yang baru sahaja dilancarkan. Ini pertama kali Azwar makan biskut Julie's Hershey's, rasanya memang sedap!

Dari kiri: Ms. Rigel Oye, Mr. Martin Ang, and Mr. Benny Chia

Mr. Martin Ang, Pengarah Perfect Food Manufacturing.

"Selepas beberapa bulan percubaan dan persediaan, kami amat antusias untuk mendedahkan produk daripada hasil kerja keras kami - biskut Julie's Hershey's terbaru. Terdapat dalam 6 variasi terbaru, setiap biskut membawa rasa yang tersendiri dan pasti dapat menambat hati peminat tegar biskut. - Menurut kata Mr. Martin Ang. (Pengarah Perfect Food Manufacturing)"



Perfect Food Manufacturing merupakan pengeskport biskut terbesar di Malaysia. Di bawah jenamanya Julie's, syarikat ini telah berkembang lebih daripada 70 buah Negara di seluruh Asia Tenggara, Asia Pasifik, Afrika Amerika dan Timur Tengah. Ia ditubuhkan pada tahun 1981. Tahu tak, biskut Julie's Hershey's ini diperbuat di kilang Malaysia yang berada di Melaka. Akan datang, ada lagi satu cawangan dibuka di Johor bagi memperluaskan lagi produk biskut Julie's Hershey's.
google

Enam variasi biskut Julie's Hershey's

Inilah dia keenam-enam variasi biskut Julie's Hershey's. Setiap jenis biskut mempunyai keunikan yang tersendiri. Banyak-banyak biskut di atas ini, Azwar paling suka biskut Julie's Hershey's 3 dari kanan iaitu Julie's Hershey's Chocolate Waffles, Julie's Hershey's Chocolate Fudge Cookies, dan juga Julie's Hershey's Chocolate Fudge Vanilla Flavored.







Lihat, setiap jenis biskut Julie's Hershey's mempunyai kandungan dan keunikan yang tersendiri. Teringin nak cuba, tapi tak tahu nak dapatkannya di mana? Jangan risau, engkorang semua boleh dapatkannya di mana-mana pusat membeli belah dengan harga yang berpatutan. Mampu beli, sekotak hanya RM7.90.

google

Jadi, apa tunggu lagi dapatkan Julie's Hershey's di mana-mana pusat membeli belah yang berdekatan dengan segera untuk merasai sendiri kenikmatan biskut Julie's Hershey's. Dah tahu ini, bolehlah borong banyak-banyak kan? Selamat menikmati biskut Julie's Hershey's! =)

Layari: www.julies.com.my

24 comments:

  1. wahh boleh cari ni. nampak lebih sedap. heheh :D

    ReplyDelete
  2. Julie's Hershey ni memang sedap, akak dah beli dan makan... siap bawak bekal ke office lagi... Al maklumlah penggemar Hershey katakan... ekekekeke...

    ReplyDelete
  3. wah...mesti sedap ni kan,..bestnya Azwar dapat buat review ni..

    ReplyDelete
  4. nampak sedap!nanti nak cari lah..

    ReplyDelete
  5. bestnye dapat join peancaran tu sekali. :D
    biskut julie's memang sedapppp. selalu makan.

    ReplyDelete
  6. Ada nampak kat supermarket, tapi tak pernah beli lagi

    ReplyDelete
  7. waaahhh. baru je terserempak ngan biskut nie kat pasar tadi. nak ambik. tapi lain kali je la. .hahaha. nampak sedap sangat. nanti beli la. :D

    thanks atas info tu. :D

    ReplyDelete
  8. wahh saya pun fav sangat2 kalo dengan chocolate oh myyyyyy ... sedapnya tengok .. kena try nie

    ReplyDelete
  9. nyummy :)
    kepingin pula nak makan biskut ni tau. hehe.

    ReplyDelete
  10. dapnyee.. nak jugaa..kena cari..hihi

    ReplyDelete
  11. dah rasa dah. sedapppp! hehe

    ReplyDelete
  12. wahhh syoknya azwar dapat join event cenggini (:
    kita suka hershey's yg bentuk cam loceng tu. coklat puteh.. sedaaap

    ReplyDelete
  13. Aha ini dua items favorite saya bergabung, terbaiklah :)

    Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan peluang bisnes part time dan macam2 lagi :)

    ReplyDelete
  14. wah. sedapnyeeeee. kene try nnt. hehe

    ReplyDelete
  15. ooohh.. gabungan julie's and hersheys ek..

    dulu ada dapt hadiah biskut chocolate waffle waktu family day bln 10 ari tu.. hehehe.. not bad laa..

    ReplyDelete
  16. pernah tryy. sedapp makan dgn aiskrim! he

    ReplyDelete
  17. lepas tu korang semua dapat free kan? nak sekotak! hahahaha

    ReplyDelete
  18. Tak jumpa pun biskut ni masa dekat Malaysia.

    ReplyDelete
  19. nampak sedap.nak cari la pasnie

    ReplyDelete
  20. mmmmmmmm... sedappp nyerrrrr,,, :)

    ReplyDelete
  21. mesti sedap ni..kalau jumpa kat mall boleh try beli dan rasa..tapi yg sofresh hersheys tu memang sedap..full of chocolate :)

    ReplyDelete
  22. Pelbagai flavor. Boleh beli ikut tekak masing-masing..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com