Saturday, 6 September 2014

Mini GA September Cash RM300 by Emas Putih

As-Salam

[Siala nak join sila tekan banner di atas]

Mini GA September Cash RM300 ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih ,  Anagurls , Aimisyafiqah , Julia , Dyba , Tarmizi Mizi , Angah Judin , Amir Zahari , Nisa Ahmad , Halim Brothers 

57 comments:

  1. Good luck dear.. jemput join GA http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html#more

    ReplyDelete
  2. Good Luck Azwar

    Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

    Happy weekend!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Thanks.. Good luck untuk awak juga mila :)

      Delete
    2. Thanks.. Good luck untuk awak juga mila :)

      Delete
  4. Selamat Berjaya dari segmen sama~

    Jemput singgah
    http://pelitasiang.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    ReplyDelete
  5. Good Luck..Singgah dari segmen yang sama..

    Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen dan semoga berjaya. Nak join jgak la :)

    Jemput singgah : Daftar Semester Baru

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum

    good luck azwar ^^

    http://insan-kecil.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Good luck azwar ;)
    Oh by the way, thanks ya drop komen kat segmen Malaysia tu :)

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen

    salam anda telah di tag http://insan-kecil.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  10. good luck azwa...moga dapat gift yg hebat - hebat yeee..dapat duit nanti bolehlah pergi korea jumpa si pakwe , LEE MIN HO...huuuhuuuhuuuhuuu...btw,Azwar ditag untuk join satu awards oleh saya MOHAMAD AIMAN...sila lapor diri ke blog sy ye...

    http://aimanbudakbaik93.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  11. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html (13sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)

    ReplyDelete
  12. blogwalking dari segmen yang sama.. jemput join G.A saya :)

    http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  13. gud luck sis..dtg sini membalas kunjungan

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum dan singgah balas kunjungan dari segmen yang sama....semoga berjaya dik...

    ReplyDelete
  15. balas kunjungan, gudluck

    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    ReplyDelete
  16. hai syuhada, blogwalking ke sini dari GA yang sama. Gudluck ye. agak2 kalau SH nak buat giveaway hujung bulan ni ada nak jadi penaja x? hehe... Sh baru ada 2 penaja.

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen sama.. gudluck!
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    ReplyDelete
  18. singgah ke sini balas kunjungan..gud luck! :)


    http://izyanshamba.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum.
    dr GA yang sama.
    http://inspiritofdays.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    kalau tak kesah, berikan pendapat awak tntg essay, especially bout my grammar,
    boleh?

    http://inspiritdays.blogspot.com/2014/09/narrative-essay.html

    ReplyDelete
  20. singgah blogwalking.... btw, .. goodluck...! ^^

    http://editblogcomel.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    ReplyDelete
  21. Dari segmen yg sama http://tieysmilez.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    Good luck dear :)

    ReplyDelete
  22. Cikgu Faiz singgah sini pulak ye.
    good luck :)

    ReplyDelete
  23. Datang blogwalking...jemput join segmen http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-lestari.html

    ReplyDelete
  24. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  25. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com