Thursday, 11 September 2014

Giveaway Saya Nak Vitamin Shaklee RM500

Salam to all readers,


google


Tanpa membuang masa mari kita join 'Giveaway Saya Nak Vitamin Shaklee RM500' yang baru bermula semalam 9/9/2014 sehingga 10/10/2014. Giveaway ini dilancarkan oleh ahli Keluarga Shaklee sendiri iaitu www.zinniaza.com | www.ninibizshop.com | anniaswa.blogspot.com | nissashoppe.blogspot.com dan zianaeunos.blogspot.com. Yang menariknya, boleh dikatakan semua hadiah berupakan Produk Shaklee sendiri. Siapa tak kenal Produk Shaklee yang tidak asing lagi dikalangan kaum wanita kan? Seterusnya, dikehendaki menjawab soalan "Kenapa Saya Nak Vitamin Shaklee?" Saya nak vitamin Shaklee kerana saya nak juga merasai kehebatan dan ingin melihat sendiri tahap keberkesanan produk shaklee seperti yang dapat dilihat daripada testimoni beberapa orang pengguna Produk Shaklee.

Dua orang blogger yang Azwar tag untuk giveaway ini ialah:


p/s: Jadi, rebutlah peluang keemmasan ini untuk memenangi Produk Shaklee! =D

34 comments:

  1. Selamat bersegmen & good luck yer...^_^

    ReplyDelete
  2. gudluck!
    singgah sni dr segmen k.mia :)

    ReplyDelete
  3. gud luck yunk.. alamak, lupe nak join malam tadi

    ReplyDelete
  4. singgah balas kunjungannn .. Goodluck !!!!

    ReplyDelete
  5. all d best!
    balas kunjungan dari GA mama. :)

    ReplyDelete
  6. mcm best je..
    mcm nak join jgk je...heee ^,^

    ReplyDelete
  7. Terima kasih join GA kami , good luck ya : )

    ReplyDelete
  8. bapakkkkk arrrrr....rm500 giveaway shaklee...kalau mnang untunglah!
    makan hari nih,esok pagi muka macm kim kardashian...huuhuuuhuuu..wish u all the best....aiman nak cuba pon dah serik......kecewa sgt sebab tak pernh menang mana mana giveaway.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan2? Hope ada rezeki menang..kahkahkah..Terima kasih Aiman!

      Delete
  9. Cik G singgah..

    terima kasih join GA kami ye hihi

    gud luck!!

    http://zianaeunos.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. wau.. kena menang tu .. arini last.. nnt bt entry ye mng ke x.. hehe

    jemput lawat http://goo.gl/rHbK7R

    ReplyDelete
  11. join jugak..semoga berjaya.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

    ReplyDelete
  12. hi azwar. alamak, PG baru nak say good luck untuk azwar. hehe.
    da ada result ker wak? adeh. bz nya PG menyempat nak bubuh komen dekat sini. maap tau :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com