Monday, 11 August 2014

CPUV Waku Doki, Fashion Pitch, Rakuten, Mayfair and Air Asia Go

Salam to all readers,

CPUV datang menyinggah lagi di blogku! Bukan satu, tapi sampai 9 cpuv datang menyinggah. Semalam terajin sikit bukak account nuffnang. Sekali bukak, cpuv bertingkek-tingkek sampai tak sempat nak update. Rezeki hari raya kot! Kira duit raya dari Nuffnang!


Bulan lepas dapat tiga cpuv, bulan ini pun dapat lagi tiga cpuv. Semuanya dalam mood "On Going". If ternampak iklan ini di blog Azwar, silalah klik satu ya! Apa-apa pun terima kasih banyak-banyak pada Nuffnang kerana masih sudi bagi CPUV pada blogku yang suam-suam kuku ini. Update pun makin jarang.

Tak lupa juga, terima kasih pada Waku Doki, Fashion Pitch, Rakuten, Mayfair, and Air Asia Go kerana sudi bertapak di blog ini. Thanks u so much!!

18 comments:

  1. Tahniah banyak tuh 3 cpuv..saya just satu jer Air Asia Go-Korea Sale yang tengah on going..

    ReplyDelete
  2. Masyukk... boleh belanja saya tengok wayang nanti haha.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum... maaf nak tanya ... CPUV tu ape

    ReplyDelete
  4. banyaknya on going.. mama tinggal seketol je dear yg on going...

    ReplyDelete
  5. Best... best... moga cpuv terus on going lama2 kat sini...

    ReplyDelete
  6. Wah banyaknya dapat Cpuv. Alhamdulillah rezeki awak. Tahniah ye :)

    Jemput singgah My recent post : Layan Citer Filipina Terbaru Tv3!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki kan . Semoga bertambah rezekinya ye Azwar . hehe

    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/08/mahu-sabar-yang-luar-biasa.html

    ReplyDelete
  8. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari Mega Giveaway Anak Merdeka Malaysia by kak maria..done follow sini.. Salam syawal, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  9. Tahniah! Banyaknya weh. Aku 3 je yg tengah on going sekarang ni. Mayfair tak dapat sobs

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com