Sunday, 4 May 2014

Mini Gathering At Flora Cafe!

Salam to all readers,


Baru-baru ni, aku ada join gathering blogger dekat Ampang Park. Ini merupakan kali pertama aku join gathering blogger. Gathering ni dihadiri sebanyak 15 blogger yang bertempatkan di Flora Cafe (1 MAY 2014). Aku pergi dengan Nad, kiteorang pergi sambil menggunakan khidmat WAZE. Setting dah cukup cantik punya, nasib tak menyebelahi kami, kiteorang sesat sampai ke Putrajaya. Sepatutnya kiteorang sampai dalam pukul 12 sebab bertolak dari Klang sahaja, disebabkan sesat barat sampai ke Putrajaya kiteorang tiba di Flora Cafe dalam 1.30 petang. Sampai-sampai sahaja, tengok semua orang dah ada kecuali aku dengan Nad baru sampai. 

Ini kali pertama aku jejak kaki ke Flora Cafe. Kali pertama masuk terus jatuh hati sebab cafenya cantik gila. Penuh dengan bunga, suasana yang best, latar belakang yang cantik, layanan pun okay. Cafe ni sesuai sangat nak buat birthday party, nak berdating pun okay juga. Romantik jugalah tempat ini. Nak booking pun boleh!




Ini pintu masuk Flora Cafe! Cantik kan? Kiteorang makan dekat dalam.

Ini pula meja makan dekat dalam Flora cafe.





Dah kenyang makan haruslah berposing beramai-ramai untuk kenang-kenangan. 




Sebelum semua balik, posing lagi!


Ok, bawah ni link blogger yang join gathering dekat Flora Cafe:


p/s: Kalau ada yang berminat nak pergi ke Flora Cafe or nak booking tempat pun boleh. Korang boleh terus rujuk alamat bawah ini:

FLORA CAFE (AMPWALK)
Ground Floor,The AmpWalk 218, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.
50450 Kuala Lumpur, Malaysia
Always open
Phone: 03-2161 8010 / 03-2181 0986 (mel)
Email: florakafe@gmail.com
Website: http://floraetc.blogspot.com/


FB Page: https://www.facebook.com/flora.k.ampwalk


25 comments:

  1. hahahaa, bestnyaaaaa. kalau ada peluang mahu jumpa blogger lain la, hehe ^_^

    ReplyDelete
  2. cntik cafe ni .. ^_^ syok dpt join gathering ni

    ReplyDelete
  3. ala...nak pergi jgk gathering camni tp xde geng...singgah blogwalking and from http://whiteroses2013.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. untunglah flora cafe taja makanan

    ReplyDelete
  5. wahhhh bestnya, Anna belum pernah lagi join Gathering Blogger nie..heheheh..harap-harap, dapat join lah juga nanti..AAMIIN INSHAA ALLAH

    ReplyDelete
  6. TQ for coming dear. hehe. kesian sampai sesat awk nak p sana ! next time boleh lepak jmpe lg kan ?

    ReplyDelete
  7. ni bukan mini gathering ni,hhe

    ReplyDelete
  8. nasib baik sampai kannnn!xpe azwa next time kita jumpa lagi..next time xmo malu2 tau..hihi..miss u!

    ReplyDelete
  9. bestnyaaa... teringin jugak nak join.. cantik tempat tu

    ReplyDelete
  10. seronoknyaa =.= kebanyakkan blogger yg df selalu kunjung ada disana =.= ohh jeles

    ReplyDelete
  11. Sekali sekala dapat berjumpa dan berkumpul sesama blogger, berkongsi cerita mengenai itu ini mesti satu pengalaman yg amat menyeronokkan kan?

    ReplyDelete
  12. hi azwa...kak dd here...cantik giller flora cafe tuh kan ;)

    ReplyDelete
  13. hi azwar...kak dd here...cantik giller flora cafe tuh kan ;)

    ReplyDelete
  14. amboiiiii..bestnye!! rugi xdpt join :(

    ReplyDelete
  15. cantik flora cafe ni..wah seronoknya dapat jumpe kengkawan blogger..tak ajak fiza pun :p

    ReplyDelete
  16. lepas ni boleh lah kite gather2 lg.. hik2.

    ReplyDelete
  17. Soory lambat skit nak singgah...baru balik vacation dari sabah...anyway thanks for coming..sorry kalau ada apa2 tersalah kata atau terkasar dalam bergurau..hehehe..

    p/s: dah follow sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  18. blogwalking from grup produk review n follow u

    ReplyDelete
  19. haii :) jejalan dari gr0up produk review n follow sini

    ReplyDelete
  20. btw tempat ni.. bestnye.. romantik dinner best ni.. hehe

    ReplyDelete
  21. flora cafe dekat bawah ofis kita jer . tapi x perna try. . mahal . huhu btw blogwalking from review and done follow :)

    ReplyDelete
  22. teringin nak ke tmpt yg sangat romatika de amor nih... sonok :)

    http://www.norainyusoff.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com