Wednesday, 5 February 2014

IamNEETA ft. Najwa Latif - Kau Pergi Jua

Assalamualaikum to all readers,

Kau Pergi Jua nyanyian Najwa Latif ft. IamNeeta sekarang menjadi lagu favourite aku buat masa ini. Boleh dikatakan setiap kali aku online, pasti lagu ini menjadi peneman setia. Gabungan suara Najwa Latif dan IamNeeta dalam lagu ini memang sedap didengar dan unik. Ulang banyak kali pun tak mengapa, sebab tak rasa bosan pun. Boleh dikatakan, semua lagu nyanyian Najwa Latif aku suka dengar. Dari lagu Cinta Muka Buku, I love U, Adamu termasuklah Kau Pergi Jua ni.

Nah, aku dah siapkan sekali videonya. Trylah dengar!


Lirik Lagu : Kau Pergi Jua - iamNEETA feat. Najwa Latif


[Neeta]
Kau pergi jua...
Dari hidup ku..
Kini sendiri...
Di hari-hariku..

Pulang ke dakapanku..
Aku ingin kau selalunya di sini
Hanya hadirmu bisa menyatukan masa kita berdua...

[Najwa Latif]
Kau pergi jua...
Dari hidup ku...
Kini sendiri...
Di hari-hariku..

Pulang ke dakapanku..
Aku ingin kau selalunya di sini
Hanya hadirmu bisa melenyapkan segala sunyi di sini

[Neeta & Najwa Latif]
Pulang ke dakapanku..
Aku ingin kau selalunya di sini
Hanya hadirmu bisa menyatukan masa kita berdua

Pulang ke dakapanku..
Aku ingin kau selalunya di sini
Hanya hadirmu bisa melenyapkan segala sunyi di sini

Kau pergi jua..
Kau pergi jua..
Kini sendiri di hari-hariku..
Kini sendiri di hari-hariku.....

p/s: Baca lirik lagu pun, rasa teruja nak dengar. Lagu ini aku suka dengar, tak tahulah kalau korang tak suka dengar. =_=


19 comments:

  1. Syaza pun suka sangat dengar lagu ni . Siap pasang dalam blog lagi . Jom singgah blog Syaza :)
    syazaafrina56.blogspot.com . ada ga menarik . hadiah 100% awesome ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan lagunya? Insyallah, nanti azwar singgah k.. =D

      Delete
  2. kau pergi jua ... dr hidupku... kini sendiri di hari-harikuu...

    kak lagu nie dah lama menghantui sy.. skrg dh bosan dengar hahahaha... =p

    ReplyDelete

  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, dah singgah blog kamu juga.. >_<

      Delete
  4. Saya tak suka lirik lagu ni.. Haha =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada ku kesah mu tak suka? hahahaha.. =D

      Delete
  5. x perasan pulak lagu ni kat radio. sbb skang ni dok layan lite fm je. hehehe

    ReplyDelete
  6. kite suka dengar jugak.. klip video dia best! ala2 vintage gitu.. :DD

    ReplyDelete
  7. Heee~
    qila dah dengar dah ni first time!!!
    Hihihi <3
    najwa latif mmg best pun kan hihhihihi
    thanks kak azwar share niiii <3333

    ReplyDelete
  8. As salam.
    Best jugak lagu ni. 1st time dgr. Lagu najwa latif yg paling best sebelum ni, AdaMu =)

    ReplyDelete
  9. jemput join GA :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/02/mini-february-giveaway.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com