Tuesday, 4 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.

Sempena tahun baru ini, aku merajinkan diri join mana-mana segmen mahupun giveaway yang dianjurkan oleh para blogger. Kenapa nak join? Sebab nak mengeratkan hubungan sesama para bloggerlah kononnya. Apa-apa pun, kali ini aku join giveaway yang dianjurkan oleh blogger Shida. Giveaway yang dianjurkan ini merupakan giveaway yang pertama pada tahun 2014 ini. Kira giveaway sempena tahun baru. Jadi apa tunggu lagi, jomlah beramai-ramai join giveaway ini. Hadiah menarik menanti 40 pemenang bertuah. Banyak kan? Berminat nak join? Just klik banner bawah ini!

http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

30 comments:

  1. Ramai yang menaja tu Syu.
    Good luck to you

    ReplyDelete
  2. dari GA yang sama, datang sinngah sini :) jemput datang ke teratak kita pula ya :)
    http://www.haneeza.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  3. Gud luck..semoga ada tuah untuk anda..hehe

    ReplyDelete
  4. Oh wow 5k? Is that stands for RM5k or what? xD
    By the way, wish you best of luck..

    ReplyDelete
  5. Good Luck aswar ;)
    inshaAllah, PG free, PG join sekaki :) rm5k?! banyak tu. :D

    ReplyDelete
  6. hai... say dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

    jemput singgah ke segmen saya pulak.. kalau boleh jemput la follow skali.. hehe..

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    gudluck..

    ^_^

    ReplyDelete
  7. Singgah dari GA yang sama: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    Goodluck! ^_^

    ReplyDelete
  8. salam..singgah sini sambil tmbh trafik :) n derma apa yang patut ;)
    dri GA yg sama
    http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    good luck!!

    ReplyDelete
  9. hello! coming by to visit back! =D

    ReplyDelete
  10. Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

    ReplyDelete
  11. Salam dtg follow sini balik dari blog http://asmarpunyablog.blogspot.com, gud luck yer

    ReplyDelete
  12. Cikgu Faiz singgah sini pulak ye...
    good luck :)

    ReplyDelete
  13. Good Luck :) Singgah dari GA yang sama
    http://justforfund.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  14. thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
    senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
    good Luck :)



    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete
  15. saya datang dari GA yang sama. Mau mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
    http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  16. Haii . Nad dtg dari ga yg same :) jemput visit !
    http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  17. Haii . Nad dtg dari ga yg same :) jemput visit !
    http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  18. Good luck.. datang dari GA yg sama.. :)

    http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dari GA yg sama..DONE FOLLOW!!Good luck k ^^

    PENCARIAN SPONSOR GIVEAWAY

    ReplyDelete
  20. Good Luck !

    http://diaryoflittlepwincess.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  21. Good Luck !

    http://diaryoflittlepwincess.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun giveaway di dah close dan rasanya dah ada pemenang, Eraz guna senarai nama ni untuk terjah blog rakan-rakan yang lain.. Kira nak berkenalan la ni.. Hehe..

    Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

    http://www.erazfadli.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com