Thursday, 23 January 2014

Ayuh daftar Whohaa.com!

Salam to all reader,


Harini aku nak share something dengan korang mengenai satu laman web yang kira baru sahaja diperkenalkan iaitu Whohaa.com. Laman web ini merupakan salah satu laman web untuk kita menjana pendapatan. Aku pun baru tahu mengenai laman web ini dan baru sahaja mendaftarnya minggu lepas (12/12/2013). Aku harap dapatlah redeem sesuatu barang di situ dengan cepat. =)

Apa yang perlu anda lakukan?
1. Register
2. Survey
3. Redeem points
4. Tunggu barang korang sampai!

Siapa yang layak mendaftar?
1. Pelajar
2. Facebooker
3. Golongan bekerja
4. Suri rumah
5. Sesiapa sahaja

Antara barangan yang korang boleh peroleh selepas points anda mencukupi?
1. Samsung Galaxy Camera (190000 points)
2. Kingston 16GB Flash Drive (6500 points)
3. AEON Jusco RM20 Gift Voucher (3650 points)
4. Fujifilm Instax Mini 8 (58000 points)

DAN MACAM-MACAM LAGI! 

Cara hendak mendaftar?
1) Register

 Just click pada kotak oren (register), kemudian isilah details mengenai diri korang.

2) Jawab survey


Kotak OREN: Tekan untuk lihat survey yang masih available untuk korang.
Kotak KUNING : Tekan untuk menjawab survey dan peroleh points.

3) Redeem barangan yang bersesuaian dengan points





Kotak OREN: Tekan untuk lihat barangan yang boleh di-redeem.
Kotak KUNING : Tekan untuk melihat dengan lebih terperinci akan barangan yang korang ingin redeem.


Setelah korang tekan, korang boleh melihat berapa point yang diperlukan untuk redeem dan berapa unit
yang masih available. Sekiranya points anda telah mencukupi, bolehlah click pada kotak HIJAU.


Berminat nak daftar? 

  

30 comments:

  1. thanks for sharing. baru je register td. sya blank part redeem tu

    ReplyDelete
  2. thanks sbb buat entri ni..aritu ade bace pasal ni jugak..tapi lepas tu link die hilang..bila nak google balik, tak ingat ape name website..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. Cepat-cepat daftar and collect point nanti boleh redeem barang.. =D

      Delete
  3. Hana pun dah daftar :) cuma tak cukup lagi nak redeem points.. hee :)

    ReplyDelete
  4. perasaan ini rs membuak2 nk sign up! hehe nk sign up skrg!:D

    ReplyDelete
  5. jom join giveaway ! http://honey-rosa.blogspot.com/2013/12/last-giveaway-in-2013.html

    ReplyDelete
  6. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. wah.. menarik tu.. akak nak cuba juga la mendaftar..

    ReplyDelete
  8. Pergi laman web tu lepas tu baca, kena at least 18 tahun baru register. So, tak join lagilah dulu.


    (ceh kengkonon macam budak baiklah tak reti menipu ahaha)

    ReplyDelete
  9. hai azwar..
    tq 4 sharing..macam best ni..rasenya try jugaklah..mana tau rezeki ada kan !!..
    gudluck..:)

    ReplyDelete
  10. Macam best je.. Nanti, nak daftarlah.. Hee..
    Btw, jom join GA ni!
    http://ana-myhusna-life.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-anamyhusna.html

    ReplyDelete
  11. Wah ! mcm best je :D nk join lah . thanks inform :D

    ReplyDelete
  12. Tq sharing ya..sya folo blog azwar..jika sdi,snggh ke blog sya ya ^_^

    ReplyDelete
  13. macam menarik je. nak daftar jugak la nanti :)

    ReplyDelete
  14. Assakamualaikum :) Salamm kenal dari Ros.. Singgah sini dan follow..
    Macam menarik je ni.. Nak daftar jugaklah :)

    ReplyDelete
  15. Tak cukup umur lagi, erk.. boleh ke menipu ?
    hahahaha xD

    ReplyDelete
  16. byk betul blogger share pasal jana pendapat online. ok, bookmark duluu.. hee :D

    ReplyDelete
  17. nice info..thnks for sharing :)

    ReplyDelete
  18. yes dah register...nmpk sony camera je..wahaha:D

    ReplyDelete
  19. cam best..ni yg nk join ni.thanks info ^,^

    ReplyDelete
  20. sangat menarik.. nanti akk nak daftar la.. hehe

    ReplyDelete
  21. IM tak daftar lagi tapi nampak menarik :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com