Sunday, 18 August 2013

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com

Assalamualaikum...


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

20 comments:

  1. selamat bersegmen.. mama pun join sekali...

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen sama....Selamat Hari Raya

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen kak mia..jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. yo!!!!sampai kat sineh sudah!!!!singgah dan menabung kat sineh!!!hehehh...

    ReplyDelete
  5. Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

    ReplyDelete
  6. #2125. Selamat kunjung mengunjung.Goodluck

    ReplyDelete
  7. singkatnya masa :) baru terbaca hehe takde rezeki nak ikot!

    ReplyDelete
  8. salam, singgah dr segmen yg sama...done follow u

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen azwar =)

    ReplyDelete
  10. good luck.. akak tak sempat nak join.. baru onine hari ini..

    ReplyDelete
  11. Salam tuan rumah! Salam perkenalan dari Mieza.. Datang follow sini dari segmen yang sama.. #2129! Jom pakat2 support sesama rakan blogger! ^_~

    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  12. gud luck wokey..
    samo2 tunggu result nnti.

    ReplyDelete
  13. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Follow & Blogwalking..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  15. Datang balas kunjungan.. sekali follow kat sini.. ;)

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  17. datang membalas kunjungan....done follow#2142

    ReplyDelete
  18. goodluck jugak :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com