Wednesday, 19 June 2013

T-shirt Sudah Sampai

Assalamualaikum..

Seronok rasanya apabila apa yang dihajat sudah dapat, walaupun dengan apa cara sekalipun. Mula-mula aku frust juga masuk contest dan juga segmen yang hadiahnya aku nak, aku tak pernah menang! Jadi aku ambil alternatif lain, dengan cara membelinya di shopping online. Bagi peminat tegar Running Man, mesti teringin nak baju yang aku beli ini.

Inilah barang yang aku maksudkan itu=)


p/s: Semata aku on blog untuk update entry yang t-shirt running man sudah sampai. Bagi yang berminat hendak membelinya korang bolehlah pergi ke page ini T-shirt Running Man.




33 comments:

  1. congrats..tumpang happy untuk awak...

    ReplyDelete
  2. adui.. nape ramai sgt sebut2 running man ni? hemm..nampknya teman kenal tengok citer ni dulu baru tau kot.. hu3

    ReplyDelete
  3. Waaa akak xpernah tgk Running Man..serius..hehe

    ReplyDelete
  4. wahhh syok tak terkata la tu ye.. hehehhehe....

    ReplyDelete
  5. haaaaaaaaaaaaaaaaa,kemain dia ada tshirt running man ye,hehe...

    p/s: nak iklankan ke?pape email onie letopink@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Wah seronok ye dapat tshirt running man ^^ cantik! Kuning giteww.

    ReplyDelete
  7. iolls pun suka running man.

    btw sye singgah :)

    ReplyDelete
  8. Assalam wbt Azwa. Nikita dtg buat kunjungan bls n dh follow u. Jgn lupa follow balik ok. Slm ukhuwah ;)

    ReplyDelete
  9. wahh semangat..sya xde la,layn cte ni pun kadang2 jer..heheh

    ReplyDelete
  10. peminat RM tegar juga yaaa, kita sama. hihib :3 my lee kwang soo and Mr pororo . With MC :3

    ReplyDelete
  11. Salam Kenal, akak dari blog D_08, terus ke sini.. nnt jenguk le blog akak yg tak seberapa tu... jgn lupe, folo yea!

    see u again!

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum,

    bunda singgah petang jumaat..

    ReplyDelete
  13. peminat running man rupanya..hehe

    ReplyDelete
  14. haha baik beli kan daaripada asyik tak menang, hadiah sure masuk mailbox :D

    ReplyDelete
  15. running man yeahhhh kite geng ,,nieda pun suka tengok cite tu...baru je updte pasal running man heheheh jemput singgah :)

    ReplyDelete
  16. bestnya dpt t shirt rm .. ^^

    ReplyDelete
  17. ramainya yang minat running man ni yer.. :)

    ReplyDelete
  18. amboi..semangatnya dia..nasib akk dok layan..hhehe

    ReplyDelete
  19. JELESNYAAAA!!!! >_< hehe.. nak juga satu :D

    ReplyDelete
  20. Azwa, kawan kaklong ada buat T-shirt running man jugak. Serious cool gila, nnt kaklong tunjuk

    ReplyDelete
  21. jelesnyerr...
    sy pun ske rm... =)

    ReplyDelete
  22. wah...untunglaa kau, tahniah....takpa2....nnti aku buat sendiri lah...haha! wkwkwk

    ReplyDelete
  23. saya pun layan rancangan Running Man ni. Btw, saya baru follow blog sis ni sebab tertarik dgn info2 disini :)

    ReplyDelete
  24. wow... rmai yg minat running man ni.. actually apa ke bendanya ye? drama ke?

    sy follow blog ni ye :)

    sila la ke : http://www.sofinahlamudin.com/2013/06/art-borneo-festival-labuan-ft-22-hingga.html

    ReplyDelete
  25. RM!!hihi wah2 jeles ni...cun tshirt!:D

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com