Friday, 1 March 2013

Segmen Blogwalking Sampai Penat By Fhazwani

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Rasanya sudah lama gila aku tak join Segmen or mana-mana Giveaway. Jadi malam ini, aku merajinkan diri untuk join Segmen yan dianjurkan oleh Fatin Hazwani. Ini kali kedua dia buat segmen rasanya, tapi haritu tak berkesempatan nak join. Ini kali kedua dia invite untuk join, jadi aku support segmen yang kedua ini.


Seperti biasalah, aku kalau join tengok syaratnya juga kan??hahaha... Syarat segmen ini pon menepati citarasa aku, sebab simple gila. Hanya menyatakan berapa bilangan follower blog sekarang dan tag dua orang rakan. Buat masa ini, azwa follower azwa ada 1208. Tak caya?? Tengok bawah ini yaw..
Syarat kedua tag dua orang rakan. Dua rakan yang azwa tag adalah Kak Santai Leeza dan juga Miezza Shuhada. Bagi sesiapa yang berminat nak join segmen ini, boleh klik banner di atas okay?? .. =/

p/s : Mood masih dalam di lema gundah gulana... Bye =/



15 comments:

  1. Thanks join dear ^^ Okay sgt entry ni :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen wahai adik azwar yang comel :)

    ReplyDelete
  3. anda di tag http://justforcontest.blogspot.com/2013/03/mkm-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen adik ^___^

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang samee!~
    hyeee ;)

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen k...syuhada..

    mselim3

    pls:mselim3 nak follow blog nie tp xder butang follow pun...cari x jumpa..hehe

    ReplyDelete
  7. blogwalking sini .. =) dari segmen yang sama .. hehe .. =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen :)

    #nida dtg dri sgmen same.. :)

    ReplyDelete
  9. Salam... I'm sorry coz segmen terpaksa dibatalkan :'( Sorry sebab telah memenatkan awak membuat entry segmen ni. Anyways, thanks for support me by join the segmen. Sorry for the last :) hm

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com