Monday, 11 March 2013

Pertandingan Tagline Vissionnaire

Assalamualaikum..


Kali ini aku merajinkan diri untuk join pertandingan yang dianjurkan oleh Hazwan Hairy dan juga blog visionnaire kerana hadiahnya yang agak lumayan dan menarik minat aku untuk join. Pertandingan ini, agak unik disebabkan kita kena bina satu tagline yang sesuai untuk blog Visionnaire.Com.My.  dan syaratnya juga mudah sahaja. Bagi sesiapa yang berminat nak join, boleh klik banner di atas.

Syarat-syarat penyertaan:

1) Sila tekan LIKE di Visionnaire Group.

2) Anda mestilah  FOLLOW blog Visionnairemy.

3) Letak header/banner seperti di atas.

4) Tajuk segmen ini 'Pertandingan Tagline Vissionnaire'.

dan anda dikehendaki membuat entry dan hasilkan satu tagline yang sesuai  mengikut kretiviti anda. Tidak perlu ayat panjang lebar. Biar pendek dan padat. Berpandukan header/banner di atas.

Jadi tagline yang saya cipta ialah,......... Jeng!!Jeng!! Jeng!!

"VISSIONNAIRE HARGAI KEHIDUPAN HARGAI KEAMANAN", (peace Malaysian!!!)


38 comments:

  1. akak memang rajin join eh? hihi saya sekarang liat je nak join. huhuu. apa apa pun goodluck kak azwa :)

    pssttt : cerita Pretty Little Liars tu best :) jom tengok sesama. heheh

    ReplyDelete
  2. join segmen ini jika anda inginkan hadiah menarik seperti design template free,bookmark design oleh BISMI ARTZWORK STUDIO,blog review setiap masa dan,bloglist,apa tunggu lagi..moh ler join sekarang !!
    http://penaislam2u.blogspot.com/2013/03/segmen-jalan-maya-dan-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  3. join segmen ini jika anda inginkan hadiah menarik seperti design template free,bookmark design oleh BISMI ARTZWORK STUDIO,blog review setiap masa dan,bloglist,apa tunggu lagi..moh ler join sekarang !!
    http://penaislam2u.blogspot.com/2013/03/segmen-jalan-maya-dan-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  4. wahhh terima kasih azwa sbb sudi support lg contest dri hairy..all the best tau..tagline kretif! terbaikk..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    ReplyDelete
  6. goodluck azwar....ct pon join jugak :D

    ReplyDelete
  7. dtg dri segmen yg same. hai.. hee ;)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dear...
    Gud luck.kalau menang, share2 la.hikhik.. ;)

    ReplyDelete
  9. Bila tarikh tutupnya ? Tak nampak pun..Mudah-mudahan sempat join .

    ReplyDelete
  10. haii. dari contest sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    ReplyDelete
  11. haii. dari contest sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    ReplyDelete
  12. good luck azwa! semoga murah rezeki azwa utk menang! hehe ;)

    ReplyDelete
  13. "Mengorak Langkah Bersama Kemajuan Visionnaire Mampu Merialisasikan Kehendak Remaja Dan Dewasa Masa Kini"...sy baru
    sempat BW n folo blog kamu..Gud Luck Azwar jemput singgah blog pcl..

    ReplyDelete
  14. all the best ye kak . kalau dapat hadiah , jangan lupa share XD

    ReplyDelete
  15. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  16. God luck awak..selamat rajin2..:D

    ReplyDelete
  17. ape hdiah die? haha gudluck yee =P

    ReplyDelete
  18. kunjungan balas ke blog azwar..
    all d best!!

    ReplyDelete
  19. tq singgah bW

    dari segmen yg sama jgak :)

    ReplyDelete
  20. Salam. singgah sini dari segmen yang sama :) dan follow sini.
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    ReplyDelete
  21. saya datang balas kunjungan.
    good luck!

    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. saya dtg balas kunjungan.
    good luck!

    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com