Wednesday, 16 January 2013

Hikmah yang Hilang !!

Assalamualaikum ,

Sememangnya semalam memang kejutan buat aku .  Semalam dalam sekitar pukul 6.00 petang macam itu aku bukaklah akaun chatbox.com , dalam salah satu mesej itu ternampaklah mesej dari kak Aini yang cakap Tahniah !! blog lama adik itu masuk majalah . Nak terkejut beruk jugalah , hahaha.. Sememangnya , sejak blog aku tu dah terdelete memang aku sudah pencen nak beli majalah . Pelik jugalah , blog itu dah terdelete boleh pula masuk Majalah Remaja .

mesej dari kak Aini petang semalam ! 


Tu dia !! blog lama aku masuk majalah remaja , tapi takde header blog pula . Yang ada , banner kak Mia dan juga kalender HH . hahaha.. Disebabkan blog itu , tak dapat dijejaki lagi kot . Last entry , dalam blog lama itu sebelum di delete adalah entry Giveaway kak Mialiana dan juga Segmen kalender HH . Mungkin inilah kenangan manis , buat blog lama yang terdelete itu . Iaitu masuk majalah remaja !! Bila blog lama sudah masuk majalah sekalipun , perasaan gembira , sedih , geram dan segala rasa menjadi satu . Bila tak nak kenang , tup-tup ada sahaja pencetus perasaanku . Apa-apa pun be happy !!


majalah remaja bulan Januari 2013 

p/s : Mood tengah happy sekarang ini , sampai hujan pun turun . Tak caya ?? Keluarlah rumah , pergi tengok sendiri . Okay , sudah mengarut pula . K , bye !!!

29 comments:

  1. congrats dear.. smoge nanti blog bru ni pn bakal msk jgk. hee =)

    ReplyDelete
  2. tahniah :)
    ada hiknah disebalik apa yang berlaku :)

    ReplyDelete
  3. hahaha..dah beli..terbaik..kihkih..tahniah..akak baca pun akak terkejut, sebab macam kenal je url blog tu..hehe..tahniah sekali lagi. Kenangan tu.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tahniah..setiap kesedihan itu suatu masa Allah pasti gantikan dengan kegembiraan..cuma bila dan bagaimana itu menjadi rahsiaNYA..

    ReplyDelete
  5. pergh pergh..sudah bergelar retis!!

    ReplyDelete
  6. Wah!Tahniah wa. :D

    ReplyDelete
  7. wahhh..thniah2~ble la blog sy boley msuk mjalah~haha

    ReplyDelete
  8. Tahniah wa, mak lang nak tanya macam mana boleh terdelete blog lama tu.

    ReplyDelete
  9. @kopi pasta --> retis?? takde maknanya...hahah.. xD

    ReplyDelete
  10. @Leeza dayasari [santai leeza] --> Terima kasih kak leeza !! :)

    n Thanks you buat semua.. >_<

    ReplyDelete
  11. hamboih seronoknye, hehe . Taniah ye

    ReplyDelete
  12. tahniah!!!teruskan berusaha utk berkarya k...hehehe:)

    ReplyDelete
  13. wah, best la dye masuk majalah.. kite entah bile.. hee

    ReplyDelete
  14. alamak dah terdelete plak ye?takpe2 janji orang tau sudah huhuhu

    anyway congrats ye :) teruskan menulis dan melukis ehh??

    ReplyDelete
  15. wah...bestnya...tahniah ye...anda insan terpilih...
    salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com