Sunday, 30 December 2012

ZyraRoxx's Blogbuster


Klik sticker atas ini untuk join
Segmen ini berlangsung pada :
30/12/2012 - 30/1/2013

Assalamualaikum ..

Straight to the point sahajalah  , ini kali dan first time aku join segmen yang di anjurkan oleh ZyraRoxx . Segmen yang pertama yang dia anjur aku dok tengok sahaja sebab tiada mood nak join . Disebabkan ada mood harini , lalu aku join segmen ini bagi acara penutup cuti persekolahan . Segmen ini pun tersangatlah simple dan tidak banyak sangat syarat yang dikenakan . I like !!

Aku suka baca cerita-cerita yang ditulis oleh ZyraRoxx , terkadang boleh tergelak senseorang akibat ceritanya yang agak merapulah juga tapi seronok beb . Tak rugi kalau korang terjah blog dia !! Aku ini suka baca sahaja , tapi tak suka mengomen . Silent reader gitu !! hahaha.. Nampak no menipu . 

Apa korang tunggu lagi , jom la ramai-ramai join . Lagi ramai yang join , lagi meriah . Syaratnya pun sangatlah simple mimple . Tak perlulah risau , kalau tidak berapa nak faham tanya direct terus dekat ZyraRoxx . Pasti di reply beb !! Berminat nak join ?? Klik --->> SINI

  • Note : membilang hari untuk masuk kembali  bersekolah dan membilang detik jam untuk tahun baru !! >_<




20 comments:

  1. hi..from the same segmen~ ^^

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  2. hihihihi selamat kembali ke sekolah :p

    thanx sgt sbb sudi join segmen kali ni n jd silent reader, hikss ;)

    ReplyDelete
  3. comel lah banner tu . hehe . ;)

    ReplyDelete
  4. Hai ,Dari segmen sama . Done follow u . Follow me back k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  6. sebenarnya, kak zyra adalah seorang pembuli susah mati. dia pantang nampak gua, mesti nak buli mati2.

    harap kak jira xnampak komen ni. haha

    ReplyDelete
  7. dtg follow dari segmen yg sama :D

    ReplyDelete
  8. done follow ^_^
    comel blog ^_^
    follow me back ^_^


    http://sikecikyaya.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  9. kita daripada segmen yang sama LOL XD awak dah datang blog kita, jadi kita jalan2 kat blog awak... amboi tomei cangat nih... acucu

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama . done follow sini sekali :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  11. Segmen sama.. Happy new year!
    Akak follow awak :)

    ReplyDelete
  12. dari kump spongebob dtg ke mari~

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yang sama,

    Saya dah follow awak,

    Jom follow saya jugak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  14. Helo sy dr segmn yg sama...tengs visit my blog

    ReplyDelete
  15. done follow back. from the same segment

    ReplyDelete
  16. Balas kunjungan dan follow kembali. Dari segmen yg sama...
    Dah add G+ sekali ;)
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  17. followback :) thanks ^^

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com