Sunday, 22 April 2018

Food Review: The BEST Nasi Lemak Cajun at Just Seafood, Sunway Giza Mall

Salam to all readers,

Siapa sini suka makan nasi lemak? Kalau nak tahu, nasi lemak merupakan salah satu makanan favourite aku. Asal balik rumah je, pasti aku suruh mak aku buatkan nasi lemak. Biasanya hidangan nasi lemak selalu dijamah pada waktu pagi sahaja, tapi zaman sekarang dah berubah tak kira pagi, tengahari mahupun malam orang still menjamah nasi lemak. Hebat kan, penangan nasi lemak di negara kita?

Biasanya, nasi lemak yang kita selalu makan hanya berlaukkan telor, sambal, timun, ikan bilis dan juga kacang tanah kan? Kali ini, wujud pula satu variasi baru di mana nasi lemaknya dihidangkan bersama makanan laut yang enak lagi segar. 

Aku pun pertama kali merasa nasi lemak yang dihidangkan bersama makanan laut. Bagi yang belum pernah merasai nasi lemak beserta makanan laut, apa kata korang cuba Nasi Lemak Cajun yang boleh di dapati di Just Seafood, Sunway Giza. Sebelum ini, ada je Just Seafood menawarkan Nasi Lemak Cajun ini tapi amatlah terhad. Atas permintaan ramai, Just Seafood keluarkan kembali hidangan Nasi Lemak Cajun ini.

Jangan lepaskan peluang rasai Nasi Lemak Cajun, Just Seafood!

Harga Nasi Lemak Cajun di Just Seafood, Sunway Giza Mall
Tawaran harga Nasi Lemak Cajun di Just Seafood;

  • RM119 (2 Pax)
  • RM219 (4 Pax)
  • RM429 (8 Pax)
Macam-macam korang boleh makan dekat sini kerana setiap hidangan Nasi Lemak Cajun ini disertakan dengan pelbagai jenis makanan laut seperti kepah, ketam besar, kerang, udang spesis baya lengan, sotong dan juga kupang. Turut disertakan sekali nasi lemak dengan ikan bilis, kacang, kentang dan juga lobak. Sedap wei!!



Malah, korang juga berpeluang untuk Add-On menu;

  • Petai: RM8
  • Broccoli: RM10
  • Sotong Kembang: RM10 (150g)
  • Siput Sedut: RM10 (300g)
  • Kerang: RM10 (300g)
Memang padu Nasi Lemak Cajun di Just Seafood ini, sekali suap pasti nak lagi. Andai kata nak repeat nasi sepingan lagi pun boleh, panggil sahaja staff Just Seafood. Kalau tak reti kopek ketam? Jangan risaulah, panggil sahaja mana-mana staff Just Seafood, nanti mereka akan bantu anda pecahkan kulit ketam yang korang teringin nak makan. Kalau patahkan guna gigi, potensi nak rongak pula tinggi. Jadi, buatlah pilihan yang bijak.

Nasi Lemak Udang Karang/ Udang Galah
Kalau rasa nak tukar selera, boleh juga cuba CHEEZY nasi lemak udang karang atau udang galah ini.

Hidangannya pun dah nampak menyelerakan, masuk mulut apatah lagi kan?

Kalau nak rasai keenakan nasi lemak udang karang atau udang galah ini bolehlah kunjungi Just Seafood, Sunway Giza Mall. Untuk pengetahuan korang semua, hidangan nasi lemak udang karang atau udang galah ini hanya available pada pukul 12.00 tengahari hingga 5.00 petang setiap hari. 


Muka bahagia aku bila dapat makan. Tambah-tambah aku memang kaki makan makanan laut.


Kalau korang nak tahu, makanan laut yang dihidangkan di sini terdapat dalam pelbagai variasi perisa. Dalam banyak-banyak variasi aku paling suka Golden Salted Egg Sauce Seafood. Keenakan telur masin leleh, memang padu bila dijamah dengan nasi lemak.

Bukan itu sahaja, korang juga boleh turut rasai menu terbaru mereka iaitu Creamy Durian Sauce Seafood. Menu terbaru makanan laut bersama sos terbaru berperisa durian yang boleh didapati hanya di Just Seafood bermula 15 April 2018.

Siapa yang kaki makan durian, bolehlah rasai menu terbaru Just Seafood ini!

Datang sini, jangan lupa rasai keenakan ais krim kelapa. Rasa serat kelapa campur pula dengan keranggupan biskut. Memang sedaplah rasanya!




Kalau korang nak tahu, restoran Just Seafood ini sudah mula beroperasi sejak tahun 2014 lagi dan ia dimiliki oleh Mr. Terence Ham. Aku first time berkunjung ke mari rasa nak datang lagi. Mana tidaknya, satu-satu restoran yang menawarkan hidangan nasi lemak berkonsepkan "Shell-Out". 

Usah was-was sekiranya ingin makan di sini, kerana ia dijamin "HALAL" dan untuk pengetahuan korang juga rata-rata pelanggan mereka terdiri daripada kaum melayu. Harus diragui lagikah?

Andai kata korang teringin nak rasai keenakan Nasi Lemak Cajun, Just Seafood bersama keluarga, sahabat handai mahupun rakan sekerja bolehlah datang ke;

Just Seafood
Alamat: A-9-G, Sunway Giza Mall, Jalan PJU 5/14, Dataran Sunway, Kota Damansara,
47810, Petaling Jaya, Malaysia.

Waktu Operasi : 12pm- 10.30pm (Isnin – Ahad)
No. Tel : 012-2290855 (Tempahan)

Facebook: Just Seafood
Instagram: Just Seafood

Thank you for reading!

Read More»

Saturday, 14 April 2018

Kelas Asas Fotografi di Alangraphy Studio, Kuala Lumpur

Salam to all readers,

Sekarang macam-macam kemudahan ada, tak reti masak boleh masuk kelas masakan, tak reti cakap mandarin boleh ambil kelas bahasa, nak menyanyi boleh masuk kelas nyanyian, takde skills tangkap gambar boleh ambil kelas. Pendek kata, macam-macam adalah sekarang. Hanya perlu ada minat dan duit sahajalah sekarang. Kalau takde minat, kau habis beratus ringgit sekalipun, memang tak lut juga apa kau belajar. 

Baru-baru ini, aku ada ambil kelas asas fotografi di sekitar Kuala Lumpur. Dah lama sangat aku nak pergi, asyik tertangguh memanjang akhirnya dapat juga pergi. Tujuan aku hanya satu untuk belajar asas fotograpfi memandangkan aku kerap jugalah turun event. Sudah pasti nak hasilkan gambar yang menarik. Nama pun blogger, gambar tak lawa nanti kena kecam. Kebetulan aku memang ada camera jenis mirrorless ala-ala dslr. Sebelum-sebelum ini asal pergi makan mana-mana je, aku pasti minta tolong kawan aku tangkapkan gambar. Jadi, nak tak nak memang kena ambil inisiatif sendiri untuk pergi kelas asas fotografi jika ingin menghasilkan gambar yang berkualiti. 

Kelas asas fotografi yang aku pergi baru-baru ini adalah di Alangraphy Studio, Kuala Lumpur. Dekat sini, korang akan diajar bagaimana untuk menguasai kamera dslr/ mirrorless, bagaimana cara nak guna, kenali butang-butang pada bahagian kamera dan perkara-perkara asas yang korang patut tahu bagaimana penjagaan kamera, serta bagaimana mengetahui exposure iaitu pencahayaan yang tepat bagi setiap gambar.

google
Zero skills? Jangan risau, datang je sini tuntut ilmu. Sungguhpun kelas asas fotographi di Alangraphy Studio ini hanya 3 jam sahaja tapi banyak juga input yang aku dapat. Baru hari ini aku tahu penggunaan ISO dalam kamera. Makin tinggi penggunaan ISO yang kita guna makin banyak bintik-bintik dalam gambar. Seelok-eloknya gunakan ISO350 hingga 400. Dalam kelas ini, macam-macam orang kau jumpa, ada yang datang sebab baru buka bisnes online, ada yang buat part time ambil gambar orang kawen, ada juga budak sekolah menengah yang betul-betul minat nak mendalami bidang fotografi. Dalam pada masa kita belajar, dapat jugalah kenalan baru.

Hampir 80% diajar secara praktikal. Gunalah sebaik-baik masa kau dekat sana untuk belajar mengenai asas fotografi, tak tahu tanya je lagi. Nasib baiklah, coach Syam ini tak lokek ilmu tanya banyak kali pun takpe tak pernah rasa jemu untuk berkongsi pengalaman. Benda utama yang perlu ada untuk belajar asas fotografi ini adalah "CHARACTER" fotografi itu sendiri. Sebagai contoh, nak tangkap gambar korporat lain caranya, nak tangkap gambar baby lain karakternya, kena menyesuaikan diri dalam segala aspek bagi orang selesa dengan kita. 

Bukan itu sahaja, dengan menghadiri kelas ini aku dah tahu cara bagaimana nak fokus pada satu objek belakang, depan, tengah dengan hanya 1 min sahaja. Yang pasti kena banyak praktis baru dapat menghasilkan gambar yang berkualiti.



Dah puas belajar tangkap gambar dalam studio, kita praktis dekat outdoor pula. Dekat sini, coach Syam ini akan ajar bagaimana untuk tangkap gambar kereta lalu. Banyak kali jugalah praktis baru menjadi. Untuk fokus kereta yang bergerak, kena setting siap-siap mutiple shoot. Dari jauh, kita dah kena follow kereta itu, makin dekat just "SHOOT". Tak sangka jugalah, aku dulu snap gambar memang ke laut angle nya. Sekarang, dah banyak belajar dari member pergi pula kelas asas fotografi di Alangraphy Studio ini makin improve jugalah skills aku sedikit sebanyak. Kalau dulu, pakai tangkap sahaja, sekarang dah tahu function butang-butang dekat camera ini tahulah sikit-sikit mana perlu di adjust.

Setiap peserta yang menghadiri kelas asas fotografi di Alangraphy Studio, Kuala Lumpur akan mendapat sijil penghargaan belajar asas fotografi. Malah, kiteorang semua turut dibekalkan denan bekalan cd untuk belajar lebih lanjut lagi mengenai asas fotografi. Memang berbaloilah hadiri kelas ini. Dari tak buat apa hujung minggu, ada baiknya cari tempat tambah ilmu. Tak gitu?

Berminat untuk hadiri kelas asas fotografi di Alangraphy Studio?

Boleh terus hubungi owner Alangraphy Studio;

Instagram: @alangraphystudio
Whatsapp: 012-2094321

Thanks you for reading!

Read More»

Monday, 26 March 2018

SURYA CHOLOROPHYLL WATER- Menjadikan Kulit Cantik Berseri Tanpa Pengambilan Sayur

Salam to all readers,

Korang perasan tak bila tengok cerita korea, mereka kerap kali minum herba. Kebanyakan herba yang mereka hidangkan tu semua untuk mengekalkan tenaga. Kalau layan cerita sinetron pula mereka lebih gemar makan jamu.  Hari ni kalau diikutkan memang banyak supplemet dijual secara online atau paling mudah dipasaraya akan tetapi kita harus waspada jangan termakan tiruan punya. 

Kalau diikutkan, kita boleh sahaja jaga kecantikan dengan mengamalkan pemakanan gaya hidup sihat seperti lebihkan makan buah-buahan dan juga sayur-sayuran. Namun apakan daya, berapa kerat sangat di kalangan kita semua gemar makan sayur. Jangan kata budak kecik, orang dewasa pun liat nak makan sayur. Kalau makan nasi dipenuhi sayur, sayur tu pun dah disiapkan asingkan dekat tepi pinggan kalau boleh. Sungguhpun, semua orang tahu akan buahan-buahan dan sayur-sayuran amat kaya dengan sumber vitamin dan membantu mengekalkan tenaga.


Aku sendiri akui yang aku liat makan sayur. Hanya sayur tertentu sahaja aku makan tu pun kalau mak aku yang masak. Bila balik rumah sewa, jangan kata sayur, nasi pun aku tak berapa nak sentuh. Waktu makan betul-betul aku pun waktu lunch semata-mata. Jelas dan nyata, peratusan aku makan sayur dalam menu seharian amatlah kurang. Kalau nak tahu, khasiat sayuran hijau yang baik untuk mengekalkan tenaga tubuh badan adalah sayuran hijau yang mengandungi zat klorofil. Kini, terdapat satu lagi produk minuman kecantikan yang dirumus khas dengan khasiat klorofil iaitu Surya Cholorophyll. Jom ketahui apa yang menarik mengenai Surya Cholorophyll untuk kesihatan dan juga kecantikan kulit wajah.

google
SURYA CHOLOROPHYLL WATER- Kaya dengan khasiat klorofil untuk kecantikan kulit wajah

Bagi mereka yang lahir pada 1990-an seperti aku, pasti pernah merasa minuman berwarna hijau yang diberikan oleh mak-mak masing-masing sebelum pergi ke sekolah. Ini sahajalah salah satu cara, dimana mak-mak ingin memastikananak-anak mereka mendapatkan khasiat sayuran hijau. Memandangkan, kebanyakan anak kecil tidak suka makan sayur-sayuran. Siapa sini tak gemar makan sayur? Cepat mengaku. hehehe....

Jom scroll lagi, untuk ketahui apa khasiat dan keperluan klorofil dalam kesihatan badan kita, dan mengapa pentingnya khasiat klorofil ini pada kesihatan dalaman badan. Nak tahu, jom baca lagi!


google
Klorofil amat baik untuk kesihatan dalaman badan kerana ia;

1) Kaya dengan Antioksiden yang tinggi, sekaligus membantu meneutralkan toksin dalam darah kita.

2) Baik untuk detox hati

3) Membantu meningkatkan kesihatan kulit yang lebih baik. Baik untuk kulit jerawat dan kusam.

4) Klorofil juga umpama deodoran semulajadi yang membantu menentang bau badan dan nafas berbau.

5) Klorofil adalah alkali yang semulajadi, membantu mengawal selera makan dan masalah penghadaman.

Inilah antara khasiat klorofil waktu ini yang kita sendiri boleh perolehi dengan hanya mengamalkan minuman Surya Cholorophyll Water setiap hari. Best kan?

Apa keistimewaan Surya Cholorophyll Water ini?



Seperti yang semua orang tahu, sayuran hijau yang mengandungi ekstrak klorofil ini tidak sedap untuk dimakan, kerana ia berasa pahit dan sangat tawar untuk ditelan. Justeru, Surya Cholorophyll mengambil langkah untuk mengeluarkan satu formulasi baharu dengan mewujudkan satu minuman kesihatan yang enak tetapi masih mengekalkan khasiat kandungan klorofil di dalamnya. Menariknya, Surya Cholorophyll ini diformulasikan dengan penambahan ekstrak, jus, dan perasa dua buah-buahan yang tidak menghilangkan kandungan kloofil dalamnya. Surya Cholorophyll ini hadir dalam 2 variasi iaitu satu perisa buah Laici dan satu lagi buah Peach.

Apa yang aku suka mengenai Surya Cholorophyll ini adalah kerana ia mengandungi ekstrak dari Mulberry yang diketahui umum ia bebas dari pesticide. Di mana, ia mengandungi alkali yang baik untuk penghadaman dalaman dan mmbersihkan serta memberikan kesihatan kulit lebih bersinar. Padanlah, ramai artis mengamalkan minum Surya Cholorophyll water ini sebagai rutin harian mereka untuk kekal cantik dan bertenaga.
Siapa yang sesuai mengamalkan minuman Surya Cholorophyll?
  • Mereka yang ingingkan kulit wajah cantik semulajadi
  • Mereka yang mengalami masalah jerawat dan jeragat
  • Mereka yang suka mengunakan bahan semulajadi (neutral) sebagai kaedah memelihara kulit wajah
  • Mereka yang tidak suka makan sayuran hijau
  • Mereka yang mengalami masalah bau badan dan nafas berbau
  • Sesuai untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas

Pengalaman Azwar sendiri mengamalkan minuman Surya Cholorophyll


google
Alhamdulillah, sudah hampir seminggu jugalah aku sendiri telah mencuba produk minuman Surya Cholorophyll Water ini. Orang yang tak gemar makan sayur tapi sekali cuba minuman ini terus rasa nak minum lagi dan lagi. Sebab rasanya begitu manis sekali. Apa yang aku dapat rasa dengan mengamalkan minuman Surya Cholorophyll ini adalah badan rasa lebih bertenaga dan tidak lesu. Kalau tak, masuk office pagi-pagi dah mula rasa mengantuk. Sejak mengamalkan minuman Surya Cholorophyll ini, badan rasa lebih bertenaga sepanjang hari. 

Bukan itu sahaja, sepanjang aku mengamalkan minuman Surya Cholorophyll ini juga, kulit rasa lebih lembut tanpa perlu oles losyen. Ini benar-benar tak dapat dinafikan kebenarannya. Aku percaya, jika korang termasuk aku sendiri mengamalkan minuman Surya Cholorophyll water ini secara konsisten, Insyallah hasilnya bertambah baik untuk kesihatan dalaman dan juga luaran kita.

Cara minum Surya Choloropyll water ini cukup mundah, hanya perlu campurkan 25ml dengan 125ml air suam dan kacau. Lepastu, minum! Mudahkan? Aku amalkan minuman ini sepanjang hari sebelum menjamah sarapan pagi. Boleh sahaja bancuh dalam air botol, mudah dibawa kemana sahaja. Air bancuhan perisa Laici ini sangat pekat warnanya. Yang pasti, rasanya sedap sekali. Apa tunggu lagi, jomlah minum Surya Cholorophyll water!




Untuk makluman lanjut, berkenaan produk Surya Cholorophyll Water korang boleh layari terus di;

Facebook:
Instagram:

Manakala, untuk pembelian produk Surya Cholorophyl anda boleh lawati mana-mana FARMASI terpilih di seluruh negara ataupun boleh sahaja membelinya secara online di;


#RasaSayang
#KulitBerseri
#SuryaMalaysia

Thanks you for reading!

Read More»

Tuesday, 20 March 2018

Buffet Ramadhan 2018: Makan Kitchen di DoubleTree Hilton, Kuala Lumpur

Salam to all readers,

| Makan Kitchen di DoubleTree Hilton, Kuala Lumpur | Siapa yang belum ganti puasa, sekaranglah masa terbaik untuk ganti puasa. Dalam bulan rejab dan syaaban barakahnya berlipat ganda. Bila dah masuk bulan rejab dan syaaban ini bermakna semakin hampirlah kita sebagai umat Islam akan menjalani ibadah puasa. Pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan RAMADHAN. Cepat betul masa berlalu kan?

Memandangkan bulan Ramadhan dah nak dekat, aku nak share dengan korang semua satu port menarik untuk berbuka puasa. Dimana, baru-baru ini aku sendiri berkesempatan pergi preview  buffet ramadhan 2018 di salah sebuah hotel di Kuala Lumpur – DoubleTree Hilton. Aku sendiri berkesempatan untuk menikmati juadah yang bakal disajikan waktu berbuka puasa nanti. Jom tengok apa menu menarik untuk ramadhan kali ini.

Sempena Ramadhan 2018 ini, DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur  membawa sedikit kelainan dari tahun sebelumnya dengan menyajikan pelbagai juadah berkonsepkan “Pasar Malam”. Pendek kata macam-macam ada! 

Buat mereka yang gemar menikmati juadah dekat “Pasar Malam”, DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur adalah destinasi pilihan terbaik untuk korang berbuka puasa. Kesemua hidangan yang disajikan adalah yang terbaik dari team Makan Kitchen DoubleTree by Hilton. Jom lihat menu-menu yang bakal disajikan sepanjang bulan ramadhan 2018 ini. 

Antara menu special untuk ramadhan kali ini adalah seperti Sup Kawah Meletop, Char Kwe Tiaw Basah, Ayam Penyet Berlada, Crispy Apam Balik, dan tidak lupa yang paling special sekali Kambing Golek. Rugi kalau datang sini tak pekena kambing golek.

 Antara hidangan yang bakal disajikan sempena Ramadhan 2018 di DoubleTree by Hilton adalah;


  • Aneka Kerabu: Kerabu Tempe Goreng dengan Daun Selom, Kerabu Hati Ayam dengan Kacang Panjang, Urap Selom dengan Serunding Kelapa, Kerabu Ayam ala Siam
  • Ulam Ulaman: Kacang Botol, Kacang Panjang, Petai Segar, Cabai Kampong, Timun Muda, Tomato, Jantung Pisang, Pucuk Ubi, Kobis Bulat, Ulam Raja, Daun Pegaga, dan Daum Selom
  • Sambal: Sambal Belacan, Sambal Pucuk Nenas, Budu dan Cincaluk
  • Popiah Basah Station: Thai Yong Papaya Salad with Chili- Lime Dressing with Dried Shrimp, Tomatoes, Long Beans and Peanut

google

Buat mereka yang tinggal berjauhan dengan keluarga dan rindu masakan air tangan ibu, bolehlah datang berbuka puasa di sini. Makan Kitchen DoubleTree by Hilton turut menyajikan "Masakan Ibunda" yang membuatkan korang rasa terkenang pada keluarga di kampung.

Apa yang menarik "Masakan Ibunda" untuk Ramadhan 2018?
  • Menu Utama: Nasi Putih, Nasi Daging Berempah, Bubur Lambuk Daging, Gulai Ayam Pedas, Rendang Peha Kambing, Kari Daging Berkentang, Sotong TUmis Kunyit, Udang Harimau Masak, Lemak Tempoyak, Ikan Masak Asam Pedas, Sambal Goreng Jawa, Labu Kuning, Masak Lemak Putih, Bayam Tumis Ikan Bilis
  • Menu Specials: Ayam Percik (Oven roasted chicken with local herb, spices and coconut milk)
  • Aneka keropok keping: Fish Crackers, Keropok Udang





 Inilah dia Kambing Golek yang disajikan oleh Makan Kitchen DoubleTree by Hilton. Sedap sangat, lagi sedap cicah dengan sos black paper. Adik aku kalau ada ini, kambing golek ini juga yang dikejarnya dulu makan.





Satay Bakar Aneka turut disajikan di sini, satay ayam dan satay daging bersama kuah kacang, nasi impit, timun dan bawang segar. Paling sedap satay daging, sebab tidak terlalu liat cukup rencah rasanya bila masuk mulut.

 Inilah Chef Zul, Chef yang mengetuai pasukan Makan Kitchen menyajikan menu hidangan Ramadhan 2018.





Lihat, memang rasa suasana pasar malam kan? Hidangan air pelbagai warna dan rasa sejibik dekat pasar malam. Ada sirap bandung, soya bean, teh limau, sirap selasih, teh tarik, dan juga Nescafe.

Dah makan berat-berat, jangan lupa jamu makanan pencuci mulut. Makan Kithchen turut menyediakan buah-buahan segar sebagai hidangan pencuci mulut antaranya, nenas, buah naga, apple, betik dan rock melon.


 Aiskrim homemade turut ada disini, korang boleh pilih samaada nak perisa coklat, strawberry, manggo bersama pelbagai pilihan topping.


google
Menariknya, Makan Kitchen bukan sahaja menyajikan masakan Melayu sahaja, malahan masakan India dan juga masakan Cina turut ada disini. Buat mereka yang craving masakan Indian, DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur adalah pilihan terbaik untuk anda menjamu selera. 

Antara menu masakan India yang special di sini adalah seperti Chicken briyani rice, Lamb K peratal, Kerala meen kulambu, Pepper Chicken, Sambar, Aloo ghobi, Bagara baigan masala dan macam-macam lagi. Ayam tandori juga turut ada di sini!


google
Bukan makanan sahaja sedap-sedap, suasana dan keselesaan menjamu selera di sini juga best! Sangat-sangat selesa, sambil makan, kita dapat menjamu pemandangan dengan pencakar langit yang ada. Cantik sangat view di luar bangunan ditambah dengan lampu jalanraya.





google

 Muka excited dapat makan banyak, lagi gembira bila melihat ada coklat kek dekat sini! Memang sedaplah balun makan.


Buat mereka yang dah start planning usha tempat berbuka puasa paling best tak kisahlah dengan keluarga, officemate, mahupun rakan-rakan Makan Kitchen DoubleTree by Hilton, Kuala Lumpur salah satu destinasi terbaik untuk anda book! Rasai sendiri konsep "Pasar Malam" yang dibawa khas dari Makan Kitchen DoubleTree by Hilton. Apa tunggu lagi, "Jom Makan" di DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur.

Rate: 4.5/ 5

Harga:
  • Minggu pertama
         17/5/2018 sehingga 23/5/2018
         Bermula dari RM148 nett

  • Minggu kedua dan ketiga
         24/5/2018 sehingga 7/6/2018
         Bermula dari RM158

  • Minggu keempat
         8/6/2018 sehingga 14/6/2018
         Bermula dari RM148

  • Tempahan awal
          Bermula 15/4/2018 sehingga 15/5/2018
          Bermula dari RM128

*Untuk sebarang tempahan, korang boleh direct call 03-2172 7272 ataupun layari flavoursbydoubletreekl.com

Thank you for reading!

Read More»

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com