Monday, 8 August 2016

Bengkung Moden Opah Membantu Melangsingkan Badan!

Salam to all readers,

Yeahh!! Harini aku curi masa sikit nak kongsi barang yang aku jual iaitu "BENGKUNG MODEN OPAH (CUSTOMADE)". Direka khas untuk ibu-ibu yang bersalinnn melalui kaedah normal atau pembedahan (cesarean). Ia boleh mula dipakai dalam masa 24 jam selepas bersalin.
Sebagai sokongan kepada perut selepas bersalinn agar boleh berdiri dengan lurus dan mudah bergerak. Juga untuk mengelakkan dari berasa sakit setiap kali terbatuk atau terbersin.
Ibu yg berpantang sangat digalakkan memakai bengkung opah, walaupun ianya amalan tradisional, tapi sangat membantu menghilangkan perutt yg menggeleber. Selepas bersalin sekiranya nak pakai macam biasa pun masih boleh..
Reka bentuk Bengkung Opah memberi keselesaan kepada si pemakai. Kami hasilkan Bengkung Opah yang sangat praktikal, berkualiti tinggi, efektif, elastik, mudah dan selesa dipakai dengan harga yang mampu milik.
Material Bengkung Opah:
  • Fabrik dari Cotton Scrub yang sejuk.
  •  Pelekat velcro yang kuat dan tidak mudah tertanggal.       
  • Lapikan pelekat yang tidak berbulu.
  •  Mudah dibersihkan. 
  •  Melekat dibadan dan pinggang. 
  •  Adjustable dan jenis lekat.
  • 3 Panel Bengkung.
  • Lebar/panjang : 38"
  • Tinggi : 14" 
  •  Free Size Fix S - XXL.

google

google

google

google

Pada yang ingin langsingkan badan juga boleh pakai BENGKUNG MODEN Opah ni. Sangat sesuai dipakai setiap hari. Pinggang lebih ramping, pinggul lebih terbentuk cantik dan lemak pun mudah hilang...pakai baju pun nampak cantik dan kemas.


Harga Sebenar: RM180 (bengkung sahaja)
🔊 Tapi sekarang ada PROMOSI + GIFT untuk anda semua.
Untuk dapatkan harga PROMOSI + GIFT, boleh whatsapp Azwar terus ok!
● Whatsapp ke 0172150317

p/s: Bolehlah share pada saudara mara yang dah nak dekat bersalin dan masih tercari-cari bengkung yang sesuai okay!

6 comments:

  1. CP ada gak beli bengkung tapi tak pakai dah sebab jenis ber[eluh pastu gatal, kalau pakai bengkung of course la berpeluh kan....

    ReplyDelete
  2. boleh lah tryy sbb memang nak kempis kan perut ni hihi

    ReplyDelete
  3. Ehhh cantiknya.. Mudah sangat nak pakai :)

    ReplyDelete
  4. bagus...memang kalau melahirkan anak secara pembedahan ini memerlukan support...sebab susah nak basaya kan dah ada pengalaman

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com