Saturday, 25 June 2016

Style Diary: Feeling Like Diva

Hi and Assalamualaikum!

Sepanjang aku dapat job review, tidak pernah sekalipun aku share dengan engkorang semua apa barang aku belikan? Sekali review, aku dapat voucher dan belilah barang apa yang aku berkenan. Waktu mula-mula aku dapat voucher aku rasa aku beli barang macam tak berfaedah, alih-alih tak pakai pun sampai kesudah. Masuk kali ketiga dapat voucher, barulah aku dapat beli barang yang betul-betul aku gunapakai berkali-kali.

Sejak mengenali blogger fashion like Vivy Yusof, Sizzling Suzai, Diana Rikasari, Shea Rasol dan ramai lagilah hakikatnya, dah mulalah aku terjebak nak bergaya. Depa-depa ini semua memang master bab fashion. Kita nak belajar, jangan drastik sangat perubahannya, nampak sangat desperate. Jadi kita buat slow-slow. Jadi aku mulakan dengan menggayakan handbag terlebih dahulu. Aku nak cerita handbag yang beli ini ala-ala style macam depa semua. Kawan-kawan aku pun berkenan dengan handbag ini.







Nice right? Aku cari juga handbag ini semula dekat website, tapi dah takde. Handbag ini ringan sahaja, muat-muat isi dompet, tisu, handphone, dan macam-macam lagi. Time aku beli, handbag ini berharga RM99.00 kalau tak silap aku. Dah alang-alang dapat voucher RM100 proceed jerlah!

Akan datang kalau dapat lagi peluang cam gini, agak-agak nak beli apa yeah? Any idea? =)

11 comments:

  1. Dulu time kita dapat beli 2 kasut. Nak2 wkt tu zalora tengah sales. Mmg best la dpt voucher rm100 tu. Hee

    ReplyDelete
  2. aduhai ni yg tergugat nak shopping kat zalora jg nih hehehe :D

    ReplyDelete
  3. Best kan dapat shopping. Hehe. Next purchase would be shoes. Macam-macam pilihan ada :)

    ReplyDelete
  4. Wahhh bestnya. syok habis. dah la cantik. :D

    ReplyDelete
  5. Ewah ewah. Raya sakan la lepas ni ya!! :D

    ReplyDelete
  6. Cantik sangat beg!!! Simple but nice :)

    ReplyDelete
  7. kan. PG pun mula-mula dapat voucher review paid, teruja nak beli apa je. alih-alih da dapat item, tak pakai. sayang je. dan bila kali ke3 dapat, baru la pakai berkali-kali. handbaglah. apa lagi :D

    ReplyDelete
  8. Singgah baca! Selamat Hari Raya
    Jemput singgah blog :)
    Latest post: Ulang cerita raya 2016 - raya tanpa lemang http://shasafiez.blogspot.my/2016/07/ulang-cerita-raya-2016.html

    ReplyDelete
  9. Sementara masih muda Azwar.... berfesyenlah selagi boleh hihi....Tengah fesyen ke beg tu Azwar?

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com