Wednesday, 15 June 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Salam to all readers,
google
 Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 | Yeahh.. www.nile.com.my kembali dengan Raya Giveaway, Jualan Raya Meletop 2016. Nile.com.my tidak asing lagi dengan online shopping Malaysia yang paling femes sehingga keharini. Menawarkan pelbagai barangan seperti pakaian, kasut, aksesori wanita dan macam-macam lagi dengan harga yang mampu terlajak murah weiii. Siapa tak suka harga murah-murah ni kan? 

Jadi nak dekat raya ini, www.nile.com.my tidak lepaskan peluang untuk buat "JUALAN RAYA MELETOP!!" beb. Semua barang terlajak murah, yang paling best "FREE DELIVERY" minimum purchase RM48. Jualan Raya Meletop ini berlangsung dari 30 May sehingga 18 July 2016. Jadi jangan lepaskan peluang memborong barangan di www.nile.com.my.Kalau ada rezeki lebih, barangan yang teringin sangat aku miliki di nile.com.my ini adalah seperti;

google

Product: Fashion 6-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

google

Product: 3mm High Grade Yoga Mat
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 21/06/2016
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

google

Product: Mini shoulder bag
JLM2016 Sales price: RM6.50
Date: 22/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 500 units only

google

Product: Korean Style Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 23/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only

google

Product: Men Shoes
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 24/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only

p/s: Bestkan barangan-barangan yang ada di www.nile.com.my!

14 comments:

  1. Replies
    1. Memang menarik, jom sekali mana tahu ada rezeki ;)

      Delete
  2. Memang rambang mata tengok barang2 kat nile nih. All the best, Azwar

    ReplyDelete
  3. asslmkm.. hi :)

    semoga kita sama2 berjaya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam ..

      All the best kak mimie ;)

      Delete
  4. All the best :)

    Jemput join giveaway : 10 Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi :)

    http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak Iday!

      Ada masa nanti Azwar join k ;)

      Delete
  5. join jugak..

    http://macammacamcite.blogspot.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

    ReplyDelete
  6. meletop tu, especially yg bag2 tu,,murah pon murah,,hurmmm...
    selamat berpuasa azwar,,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua murah-murah, rambang mata kita tengok!
      Btw, selamat berpuasa!

      Delete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com