Wednesday, 13 January 2016

Cara mudah buat duit dengan 8Share!

Salam to all readers,

Maigadd harini aku seronok sangat layan movie Dilwale bersama adik saudara aku. Disebabkan terlalu seronok, harini aku nak share dengan engkorang semua cara mudah buat duit dengan 8share! Selain iklan nuffnang, aku guna iklan 8Share juga untuk memenuhkan tabungan aku. Bagi aku, 8Share ini lebih mudah untuk kita buat duit, jika dibandingkan dengan Nuffnang. Nak tahu caranya? Jom baca lebih lanjut!

Cara mudah buat duit dengan 8Share;

1) First steps, sudah semestinya kena sign up! Jadi daftar sekarang di http://8share.com/my

google

2) Selesai mendaftar, perlulah kemaskini akaun peribadi engkorang semua seperti alamat, nombor telefon, prefer akaun bank apa dan senagkatan dengannya. Apabila dah selesai kemaskini profile, bolehlah mula share iklan. Macam mana nak share? Caranya mudah sahaja, hanya klik pada button SPECIAL engkorang semua boleh nampak pelbagai jenis iklan yang boleh di share. 

google

Apabila dah pilih iklan yang engkorang berkenan, boleh klik button "LIHAT SPECIAL INI". Selesai klik, nanti dikeluar seperti ini pula;

google



Nanti keluar page seperti ini, mula-mula engkorang kena kenalpasti apa yang anda nak kongsikan. Macam mana nak tarik orang ramai klik iklan engkorang, mudah sahaja pilih antara 3 ayat yang 8Share bagi tu, nak tambah ayat sendiri pun boleh. Pilihlah ayat yang menarik sikit, yang mudah orang tertarik dengan iklan yang kita share tu. Selesai memilih ayat, kliklah button social yang nak dikongsikan samaada facebook, twitter, ataupun google+ melalui email pun boleh dikongsi bersama.

Setiap orang yang klik iklan tu, anda mendapat ganjaran sebanyak RM0.20. Banyak taw, lagi ramai teman, lagi senang engkorang nak share. Bagi aku, 8Share ini lagi mudah nak jana income jika nak dibandingkan dengan Nuffnang. hehehe...

Berminat? Apa tunggu lagi, daftarlah 8Share dengan kadar segera dan jom sama-sama kumpul duit. Cara nak daftar mudah sahaja, klik link bawah ni;


Thanks you for reading!

10 comments:

  1. ok haritu selalu gak ah share 8share nye iklan nie.. dapat gak la cash out ratus2 wah ahahha.. skrg dah malas sikit hehehe.. kena aktifkan balik nih.. tq azwar :D

    ReplyDelete
  2. kita dah daftar dah tahun lepas...
    alhamdulillah, masyukkk juga...
    macam biasalah, kena rajin share!

    ReplyDelete
  3. zizie xde 8share lagi.. hihi.. byk kali nk sign up tp xsign up sampai skrg.

    ReplyDelete
  4. hahahahaha...kak sally dah kena banned ooo... :P

    ReplyDelete
  5. PG pernah daftarkan diri 8share ni. tapi tak aktif sangat nak promo. nampaknya kena aktifkan diri semula. hehe. tq azwar. by the way, 8share tak menggangu earning nuffy kan? :)

    ReplyDelete
  6. Tak terfkir lagi pun nak sign up untuk 8Share ni.

    ReplyDelete
  7. Memang best 8share nie.. dapat jugakla duit tepi.. ehehe

    ReplyDelete
  8. Mcm best jer.. baru jer dgr pasal 8share ni.. huhu..

    ReplyDelete
  9. Salam admin. Tumpang Iklan:-

    Beribu2 rakyat Malaysia mula menjana wang RM10000 ribu sebulan dengan menggunakan smartphone sahaja.
    Anda bila lagi?. Teringin nak cuba?.
    Semudah 1,2,3. Masuk web, daftar,Install app, dan tekan RUN. Duit terus masuk ke akaun bank tanpa bertangguh. Sungguh

    [MASUK WEB DAN TERUS INSTALL UNTUK DAPAT DUIT RM10000 SEKARANG!]

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com