Wednesday, 9 December 2015

Harga Runtuh di Lazada dan Berpeluang Memenangi Tiket Penerbangan ke Luar Negara!

Salam to all readers,


Banyak-banyak website online shopping, mana satu yang tempat yang korang prefer untuk shopping? Pada aku, aku lebih suka online shopping di Lazada kerana semua benda yang aku nak ada jual di situ, tambah-tambah harganya terlajak murah. So far, aku shopping di Lazada masih memenuhi citarasa aku.

Antara barangan yang aku pernah beli di Lazada adalah powerbank jenama pineng. Boleh dikatakan barangan di Lazada banyak yang berjenama. Yang aku paling suka, kita boleh dapatkan dengan harga yang lebih murah di Lazada dibandingkan beli di luar. Hanya survey melalui smartphone ataupun pc lalu order. Tak sampai beberapa hari barang dah sampai! Mudah kan? Jimat tenaga!

Now, ada berita gembira buat kalian semua yang suka beli barang di Lazada kerana sekarang Lazada akan menganjurkan "Online Revolution Sale" yang akan bermula dari 10 Disember 2015 hingga 12 Disember 2015. Inilah masa yang aku nanti-nantikan dimana kita semua boleh dapatkan barangan dengan harga yang tak masuk akal langsung. Harga runtuh wei!!! Rugi siapa yang tak shopping time "Online Revolution Sale" yang bakal dilangsungkan Disember ini.


Yang paling tak sabar aku tunggu-tunggukan adalah, pada 12 Disember ini nanti di mana terdapat 12 barangan yang dijangka akan keluar dan boleh dapatkannya dengan harga yang terlajak murah, dan yang pastinya aku taknak terkecuali untuk memiliki barangan tersebut. Dalam banyak-banyak barangan yang terdapat dalam "Online Revolution Sales" aku ingin memiliki;


GoPro HERO4 Silver + Free Original SanDisk 32GB micro SD Ultra 48 MB/s (Original with Serial Number)  

Salah satu barangan yang dah lama aku ingin miliki adalah Gopro HERO4 ini. Selalu tengok orang selfie pakai Gopro macam cantik sahaja, jadi aku teringin memilikinya satu. Mudah dibawa kemana sahaja, senang nak selfie! Tambah-tambah ia mempunyai ciri-ciri yang menarik antaranya;

  • Capture 12MP Photos at 30 fps
  • Built-In Touchscreen Display
  • Ultra Wide Angle Glass Lens
  • Interval Capture for Time Lapse
  • Auto Low Light and Night Photo Modes
  • Works with Optional Smart RemoteFlat
  • Curved Adhesive Mounts Included
  • 32GB SanDisk Extreme Plus 80MB/s Micro SD Card



Khind Vacuum Cleaner VC 511  



Satu lagi barangan yang aku ingin miliki adalah vacuum. Barangan ini aku nak belikan khas buat untuk mak aku memandangkan rumah aku hanya ada penyapu lidi sahaja untuk membersihkan rumah. Kalau ada vacuum ini, mudahlah sikit kerja mak aku.

Dah ada jualan murah gila-gila ini, jangan lepaskan peluang untuk bershopping di Lazada pada hari tersebut. Moga ada peluang untuk aku memiliki barangan yang dah lama aku idamkan. Jangan terkejut kalau ada diantara engkorang rambang mata untuk memilih barangan di Lazada. Jadi, bagi mengelakkan isu rambang mata tersebut, pastikan duit dalam akaun anda cukup untuk shopping di Lazada! Mana tahu, dari 2 barangan nak beli, tup-tup sampai tambah sampai 10 barangan engkorang nak miliki. hehehe...  Itu yang bahaya!

Don’t forget to visit Lazada Malaysia from 10 to 12 December to find what you had always wanted for exclusive deals and offers! Learn more about the sales here: http://www.lazada.com.my/online-revolution/ !

Bagi para blogger yang ada masa lapang bolehlah join contest (klik banner di atas untuk join), dimana anda berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik. Salah satunya berpeluang memenangi tiket penerbangan ke luar negara. Dan buat pembaca blog ini yang tiada laman blog, sempena sale 12/12 ni, korang boleh follow instagram Lazada Malaysia sebab diorang akan anjurkan pelbagai contest. Sekarang tengah live giveaway Nexus 6P. Senang-senang je dapat smartphone. Boleh check contest dekat sini : 


p/s: Tak sabar nak balik rumah cuti study week ni!

2 comments:

  1. Thanks Azwar Shuhada sebab join contest! :)
    All the best tawwwww!

    ReplyDelete
  2. Wow ! goodluck ya ! join too !

    http://nonasani.blogspot.my/2015/12/rugi-tak-grab-30-000-free-free-jer.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com