Thursday, 17 December 2015

Blogger JEJARIRUNCING a.k.a Kak Elia buat Segmen Blogwalking!

Salam to all readers,

Memandangkan assignment semua dah siap dan minggu ni kelas terakhir, dapatlah aku bersenang lenang buat sementara waktu. Tak sabar nak balik study week ni!! Tadi sempat berblogwalking terbaca pula, Kak Elia sedang buat satu segmen blogwalking sempena pengkhabaran berita gembira. Apa-apa pun, syukur alhamdulillah....

Segmen ini cukup mudah, pada sesiapa yang nak join boleh ikut step di baawah ini. Okay! Jom, sama-sama kita memeriahkan lagi segmen blogwalking dari kak Elia a.k.a jejariruncing. Hanya tekan butang "share to facebook" seperti dalam bulatan merah kat bawah ni.


google
And then, buat satu entry yang simple saja, kemudian ajak pembaca blog anda semua join segmen ini. Mudah kan? Jangan lupa, lepas publish entry hantar link entry dekat sini;



6 comments:

  1. eh cam best aje.... nak join la... sib azwa singgah tadi heheh

    ReplyDelete
  2. hai..Fida singgah dan bW sini..jemput singgah http://iampiegirl.blogspot.my/2015/12/jejaring-runcingsiapakah-jom.html

    ReplyDelete
  3. JALAN2 DARI http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/sebab-saya-happy-saya-nak-buat-segmen.html

    ReplyDelete
  4. thanks for joining.. hehe.. ceria nya colour blog awk.. i loike!

    ReplyDelete
  5. Salam ;-)

    Fiza datang sini dari segmen yang sama jugak....

    Fiza done follow sini...

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  6. BW here... dari segmen yang sama.. salam perkenalan..

    http://erinndryana.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-cik-jejari-runcing.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com