Sunday, 23 August 2015

AZWAR JUAL HIJAB PIN MURAH

Salam to all readers,


Masuk harini dah 4 kali aku update entry berturut-turut, nampak sangat aku takde kerja kan? Petang-petang hujung minggu aku nak ajak korang cuci-cuci mata. Kalau berkenan, bolehlah beli. Asyik promote barang orang je, kali ini dengan rasa rendah dirinya aku pun nak introduce barang yang aku jual. Buat masa ini, aku jual kecil-kecillan pada kawan-kawan universiti aku sahaja. Tiada fanpage dan juga akaun rasmi instagram untuk menjual barang online. Only official on my blog!

Barang-barang yang aku nak introduce khas untuk kaum wanita, adik-adik sekalian yang memakai hijab/ bertudung. Antaranya adalah bawal crepe, bawal ruffle dan juga hijab pin. Kalau korang nak membuat permintaan seperti shawl, wide shawl ke, bolehlah roger-roger aku. Nanti akan ku pertimbangkan.

Ini antara koleksi hijab pin:

google




Gambar dah tunjuk, ada yang berkenan tak? Kalau ada jangan segan-segan membelinya! Di sini aku sertakan sekali harganya;


Maaf, gambar tudung tak sempat nak ambil laju sangat habis. Aku tunjuk mana yang ada sahaja. Kalau ada stok lain, aku update lagi. 


Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh;

Email: azwa_gem94@yahoo.com

#EXCLUSIVEBYMISSAZWARSYUHADA

Thanks you for reading!

16 comments:

  1. cantiknya..macam berkenan pulak..huhuhu

    ReplyDelete
  2. LAWANYAAA yang bunga bunga tu!! knp tak bukak vendor boutique ke ;)

    ReplyDelete
  3. comel2 n cantik semua la ^_^

    *jemput singgah blog ya zianaeunos.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. adoi.. rambang mata pulak... :D

    ReplyDelete
  5. Cantik-cantik barangnya. Kalau saya ada dekat Malaysia, bolehlah beli.

    ReplyDelete
  6. Cantik cantik hijab pin murah :-)

    ReplyDelete
  7. pin tu cantik! hahahaha...nnt kalau nak beli bole la roger ye

    ReplyDelete
  8. cantik pin azwar jual. syukur alhamdulillah. moga perniagaan kecil-kecilan ini makin maju dan terus maju. inshaAllah. doakan untuk azwar :)

    ReplyDelete
  9. cantikkk...kot ada pin design pooh boleh la roger saya :)

    ReplyDelete
  10. cantik sungguhhh....suka tgk yg ros tu...

    ReplyDelete
  11. Cantiknya, especially rose tu ^^

    ReplyDelete
  12. adoiiii saya ni takleh tengok pin tau..nnt saya beli..mesti mimpi malam ni..esok pastu order ni.huhu

    Rahsia Tun Mahathir Kekal Sihat diusia Emas

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com