Wednesday, 22 July 2015

Selamat Hari Raya!

Salam to all readers,







Setelah berakhirnya bulan puasa, kini kita menyambut pula Hari Raya Aidilfitri. Di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitrii. Hari raya aku, sama seperti tahun-tahun sudah di mana aktivitinya pergi beraya di rumah sanak saudara. Raya keempat dan seterusnya, hanya melepak di rumah. Menghabiskan masa di rumah, sebelum berangkat pulang ke desa. Aku juga ingin menyusun sepuluh jari untuk memohon kemaafan seandainya sepanjang aku menulis ini, ada yang tergores perasaan. Salam kosong-kosong ya! SELAMAT HARI RAYA!


p/s: Alhamdulillah, tahun ini masih berkesempatan collect duit raya. Jangan jeles!

14 comments:

  1. Cantik design blog ni, mcm masuk dlm astro ceria nye studio je rasa wakaka
    btw Selamat Hari Raya buat tuan blog sekeluarga :)

    ReplyDelete
  2. Salam lebaran ye..maaf zahir batin ye azwar..

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya, Azwar :)

    ReplyDelete
  4. Salam Syawal juga... nqk duit raya...

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya

    Maaf salah silap :)

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya. Maaf Zahir Batin Batin. ;-)

    ReplyDelete
  7. Salam singgah.

    Selamat hari raya :)
    Walaupun dah raya ke-12 tapi rasanya tak terlewat lagi kan nak ucap?
    Hehehe...

    Kongsilah sikit duit raya :p

    ReplyDelete
  8. selamatttttt hari raya!!!

    kak sally sangat hepi sbb dah boleh komen! LOL!!

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya..heheh ..boleh ucap lagi kan..

    ReplyDelete
  10. nape semua cecantik heheeheh
    happy eid kak azwar!!!

    ReplyDelete
  11. cantik baju awak.. hijau gitewwww,, slmat hari raya !

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com