Thursday, 6 November 2014

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)

Haaa!

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman dah masuk edisi yang keempat..Macam biasa la GA ni dibuat sempena untuk memberi penghargaan utk korang yang still datang blog Sally walaupun tuan blog dia tgh sibuk bercuti...So, siapa nak souvenirs daripada Korea..? Hehehe...Kalau nak, sila la ikuti syarat-syarat dibawah ye...

google



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 orang blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 6th November 2014 - 16th November 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)

14 comments:

  1. good luck sis..

    salam singgah dari http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. gud luck dear ... cantik dan simple cik empunya blogger ni ... nice dear...

    salam ukhwah dan salam kenal dari mommylina.. GA mamaniza

    ReplyDelete
  3. hai.. sy dari segmen yg sama.. done follow! (^-^)

    jom join segmen sy pula

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/11/blog-walking-bersama-redbellas-dream.html

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah, Singgah sini dari segmen Holiday Giveaway By Sally.Samsaiman

    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH KEPADA PEMENANG...

    EH! JANGAN LUPA JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA PULA! terbaek.net

    RM200 TUNAI SEORANG MENANTI 10 PEMENANG BERTUAH!!

    SIMPLE CONTEST SAHAJA TAW!!

    RUGI TAK JOIN TAW !!

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com