Wednesday, 1 October 2014

Hello Oktober!

Salam to all readers,

Alhamdulillah, dah masuk bulan Oktober dan nak dekat Raya Haji. Genap sebulan juga, aku jadi penganggur terhormat di rumah. Pejam celik-pejam celik, tinggal 3 bulan sahaja lagi nak masuk tahun 2015! Hope tahun depan, lebih banyak perkara yang berfaedah aku buat. hehehe.. Nampak sangat tahun ini, banyak aku buang masa. 

Sekali lagi, terima kasih pada korang-korang semua yang rajin datang mengomen dan support blog yang masih suam-suam kuku ini. Semalam kita sempat jugalah, printscreen follower di tangga 3k! Seronok ye kau Azwar? Blogging rasa lebih seronok bila orang datang baca entri dan mengomen. Itu perkara paling best dan bermakna bila blogging. Yang pasti entri kita dapat menghiburkan para pembaca. Hangpa terhibur ke? Perasan pula, penulis blog ini.

Siapa yang berada di tangga 3k tu? Macam familiar pula rasanya, siapa lagi kalau tak Hafiz Hafizol a.k.a lelaki maskulin. hahaha... Hafiz Hafizol juga orang yang selalu datang mengomen blog ini. Memandangkan orang tiada hadiah nak bagi, hanya ucapan terima kasih yang orang mampu bagi buat semua pembaca blog ini termasuklah pengikut blog ini. Terima kasih sekali lagi! ^__^

Nak kenal Hafiz Hafizol?
Boleh klik SINI

|
|
|
|
|
|

18 comments:

  1. Fuyoo dah 3K.. Kita nak 1K pun semput aih.. Terbaik Azwar.

    Macam kenal follower ke 3K tu.. kahkah =P

    ReplyDelete
  2. wuyooooo dah sampai 3k tuuu...glamour kan kan kan ;p

    ReplyDelete
  3. Blogwalking sini
    jadi follower ke 3003,cantik kan no (^__^) :p

    ReplyDelete
  4. hafiz tu selalu jengah blog akak
    peramah orgnya
    selamat menjalani kehidupan yg ceria di bulan oktober azwar
    moga diberkati kehidupan kita. aamiin. moga kita dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...ramai dah kawan dia :)

    ReplyDelete
  6. follower ke 3004... xde diah ke azwar untuk akak... hahahaha

    ReplyDelete
  7. wah byk dh 3k tu...

    yui dri sgmn mialiana =)

    ReplyDelete
  8. Tahniah...sudah mencecah 3000..jauh lagi perjalanan akak untuk kesitu :)

    ReplyDelete
  9. wahh..da 3000..huhu..tahniah yer

    jum join segmen picisan sy:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segmen-happy-birthday-miss-balqis.html

    ReplyDelete
  10. wahh terlambat kita baca entry ni...skrg dah 3005 dah...laju! :D tahniah!

    ReplyDelete
  11. Tahniahhh 3007 dahh.

    samalah kita. penganggur terhormatjugakkk

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah! Dah cecah 3k dah follower blog Azwar.. Tahniah! ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com