Thursday, 25 September 2014

Survey baru di WhoHAA.com!

Salam to all readers,

Rasa macam dah lama gila tak buka account WhoHAA!com. Sekali buka, banyak gila soalan baru dekat earn points. Ada lagi ke yang tak tahu mengenai WhoHAA!com ni? Ruginya kalau korang tak daftar. Hanya menjawab beberapa survey, then bila dah cukup point bolehlah redeem barang yang kita nak. Kalau ada yang tahu mengenai WhoHAA!com ini, bolehlah rujuk entry INI.


Ini antara survey baru yang ada dekat WhoHAA!com. Senang sahaja soalannya, jawapannya pun mudah. Kalau dah cukup point, bolehlah redeem barang pula.



Ini antara barang yang korang boleh redeem. Sebenarnya banyak lagi barang yang korang boleh redeem. Tapi kena tengok jugalah berapa points yang diperlukan. Kalau dah cukup, apa salahnya redeem kan? Apa lagi, jomlah daftar WhoHAA!com.

Nak tiket Annabelle Doll percuma?? KLIK SINI

2 comments:

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com