Wednesday, 17 September 2014

Jalur Gemilang Sale by Lazada

Salam to all readers,



#Jalur Gemilang Sale by Lazada# Olla! Agak-agaklah kan masih ada ke lagi orang yang tidak tahu mengenai laman web LAZADA.COM.MY ? Untuk pengetahuan korang LAZADA MALAYSIA merupakan laman web shopping online dengan barangan yang terlajak diskaun dan murah gila!! Siapa yang rajin shopping sini, pasti mengetahuinya. Sekarang Azwar nak bagitau kat korang-korang semua ni, SEMPENA HARI MALAYSIA, LAZADA MALAYSIA telah melancarkan JALUR GEMILANG SALE untuk semua pembel-pembeli setia di Lazada Malaysia. Diskaun sehingga 90% untuk pelbagai jenis barangan yang boleh didapati di JALUR GEMILANG SALE.


Terdapat 12 kategori Jalur Gemilang Sale by Lazada antaranya termasuklah barangan dapur, smartphone, barangan baby, fashion dan macam-macam lagi. Jalur Gemilang Sale ini bermula pada 15 September 2014 hinggalah 21 September 2014. Jadi jangan lepaskan peluang ini!

Tadi Azwar sempat usha barang-barang dekat Lazada Malaysia bersempena Jalur Gemilang Sale. Dalam pada usha barang tadi, hati ini dah berkenan sangat dengan Vacum yang tengah sale dekat Lazada!

Klik gambar untuk lebih jelas!

Macam tahu-tahu sekarang Azwar tengah cari Vacum. Macam mana tak terpikat dengan Vacum yang terdapat di Lazada ini tengoklah ada potongan harga yang banyak, dari RM900 lebih boleh dapat dalam RM200 lebih sahaja di Lazada. Gila tak murah!!

Memandangkan nak dekat raya haji ini, apa kata korang ambil peluang ini untuk shopping online di LAZADA. Jadi tiada istillah korang tiada masa untuk shopping di luar, sedangkan korang boleh shopping di hujung jari sahaja. Seronok tak? Tak payah susah-susah keluar duit minyak pergi shopping mall. Jangan rasa ragu-ragu untuk membeli barangan di LAZADA kerana dah ramai pengguna yang membeli barangan di sini termasuklah Azwar okay! Tambah-tambah semua barangan Free Delivery jadi amatlah berbaloi-baloi. Jadi apa tunggu lagi, marilah bershopping di LAZADA!

Maklumat lanjut boleh layari:
Jalur Gemilang Sale ini bermula pada 15 September 2014 hinggalah 21 September 2014, jangan lepaskan peluang ini okay!

This is sponsored post!

15 comments:

  1. Wow!! Banyaknyaaa diskaun.. ni nak kena pergi terjah ni..

    ReplyDelete
  2. postingannya mantap gan
    kunjungannya ke blog sya ditunggu gan
    sangtriple6.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Hi Azwar.. salam perkenalan.. saya dah follow awak. Mind to follow me back ya.. Terima kasih..

    ReplyDelete
  4. Kalau sale mmg sronok nak shopping ni!

    ReplyDelete
  5. wah menarik ni, nanti nak terjah lazada :)

    ReplyDelete
  6. lazada..kalau waktu sales..memang best owh shopping, siap kasi coupon rm20,30 diskaun...jimat banyak owhh..

    ReplyDelete
  7. As salam Awa.. kita nominate awak untuk Liebster Award..

    http://serendipity-wp.blogspot.com/2014/09/liebster-award_18.html

    kalau free, join laa ye.. :)

    ReplyDelete
  8. alololololololololo....dia punya promote dah macam duta lazada dah!hehehehehehehehe :)
    belanjalah aiman satu ......nak vacuum bilik bnyak habuk nih....hohohoho
    i'm sooryyy..lama ta singgah sebab sibuk dgn life kat U skrg..masih ingatkah azwar syuhada dgn blogger Aiman Arif?hehehehehehehehehehehhe....

    ReplyDelete
  9. fuyohhh. penah dengar lazada ni. hehehe

    ReplyDelete
  10. wahh menarik dan banyak diskaun..best2

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com