Wednesday, 6 August 2014

Nostalgia Kad Hari Raya

Salam to all readers,

Oleh kerana masih dalam mood raya, kita berceritalah mengenai hari raya kan? Aku ini bukanlah famous mana pun, dan bukanlah seorang artis terkenal. Aku ini adalah aku, limited edition orang kata. (hahahaha...) Aku ini jarang dapat kad hari raya, last aku dapat kad raya pun masa zaman sekolah menengah. Masa tu tak pakai posmen pun, hanya bertukar-tukar kad dengan member-member sahaja. Jadi posmen lalu depan rumah pun, ku pandang sepi sahaja.

Tapi tahun ini aku dapat beberapa kad hari raya daripada beberapa orang blogger. Excited tak terkata mengalahkan dapat surat cinta pun ada. Semua kad cantik-cantik belaka! Nak tengok? Jom scroll gambar di bawah. =D

 KAD RAYA PERTAMA 2014, KAK SHIDA

 KAD RAYA KEDUA, CIK MANIS

 KAD RAYA KETIGA, RAJA FARAH

 KAD RAYA KEEMPAT, ZAZA ZEHRA

 KAD RAYA KELIMA, KAK AZHAFIZAH

 KAD RAYA KEENAM, BROTHER AFZAL

 KAD RAYA KETUJUH, KAK AINA

KAD RAYA KELAPAN, SYIRA LOKMAN

Kad raya yang aku dapat ini bukanlah banyak mana. Tapi terasa juga dihati bagaikan artis yang dipinggirkan. Kesian kan? hahaahaha.. Apa-apa pun, kad ini akan ku simpan untuk buat kenang-kenangan. Terima kasih kerana sudi memberi. =D

20 comments:

  1. waaaaa...alhamdulillah..banyakk tu..syira punya pun sampai da :)

    ReplyDelete
  2. tahun nie tak sempat bg kad raya. kesuntukan masa hehe. tahun-tahun lepas ada juga bagi..

    ReplyDelete
  3. wahhhhh meriahnya!!! sonok dpt byk kad raya kan

    ReplyDelete
  4. Banyaknye kad raya Azwa, Cikna langsung xde,huhuu.....;-)

    ReplyDelete
  5. banyakk nye kad. tahun ni dpat satu je. tu pun dari adik sndiri. hehhe.

    ReplyDelete
  6. Wah bestnya dapat kad raya . Hehehe sekarang jarang orang bagi kad raya . Teknologi moden dah semua nak taip dan send je . hehehe

    ReplyDelete
  7. banyaknya kad raya dia dapat. Jeles2. trima kasih hari tu bg kad raya Azwar :)

    ReplyDelete
  8. nie mesti famous neh.. sbb tu blh dpt kad neh..he22

    http://sihatrampingtk.blogspot.com/2014/08/air-dan-gemuk.html

    ReplyDelete
  9. hi..salam kenal..new follower here :) happy blogging

    ReplyDelete
  10. Akak rindu zaman sekolah..zaman berbalas balas kad raya., seronok..

    ReplyDelete
  11. wahh banyak nya dia dapat kad raye... :D

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah, simpan kad raya ni.. :) cantik semuanya

    ReplyDelete
  13. teringat kat member bila tengok kad raya ni :D... dia suka bg kad raya dulu tp sekarang dia dah takda :(

    ReplyDelete
  14. tak femes pun...beratur kad haaa...ihiksss

    ReplyDelete
  15. salam dear azwa. banyaknyer kad raya dear dapat
    cantik2 pula tu

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah selamat sampai :) banyak kad raya azwar

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com