Monday, 7 July 2014

Ramadan Giveaway by WeLoveSusuIbu (Pengedar Shaklee Paling Popular)

Salam to all readers,

Sekarang kalau blogwalking mana-mana blog, pasti ada sahaja giveaway ataupun contest. Jadi aku pun taknaklah ketinggalan untuk ambil bahagian. Nak buat giveaway sendiri memang taklah. Sekarang hanya mampu join orang punya giveaway sahaja dulu. 

Sekarang blogger Eray Ayang sedang menganjurkan giveaway yang berjudul 'Ramadan Giveaway by WeLoveSusuIbu (Pengedar Shaklee Paling Popular)'. Giveaway ini bermula pada 29 Jun 2014 hingga 18 Julai 2014. Menariknya, bagi sesiapa yang join giveaway ini akan terima "Follow" dan akan dimasukkan ke dalam bloglist http://welovesusuibu.blogspot.com/. Best kan? Syaratnya pun sangat mudah dan simple. Rugi sape tak join!

-KLIK BANNER UNTUK JOIN-

HADIAH-HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI:
TEMPAT PERTAMA: VOUCHER TUNAI ZALORA RM150
TEMPAT KEDUA: DUIT RAYA RM40
TEMPAT KETIGA: DUIT RAYA RM20

*Pemenang akan diumumkan pada 21 Julai 2014

11 comments:

  1. jom ke blog syira..banyak baju cantik2, produk kecantikan dan kesihatan serta giveaway menarik ^_^

    ReplyDelete
  2. takpe2 dear. slow-slow nnt buat GA
    ataupun nak cepat cari jer sponsor =)

    btw dear, gud luck =)
    kalau menang best tu, kan

    ReplyDelete
  3. Salam,

    Tq join GA saya, good luck ya :)

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/07/5-tips-elak-susu-ibu-kurang-waktu.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com