Sunday, 13 July 2014

CPUV Ke-3

Salam to all readers,

Alhamdulillah, Azwar dapat CPUV untuk sekian kali! Again and again! hahaha..Thanks you so much nuffnang! Makin tak update, makin banyak cpuv masuk. Alhamdulillah. Bulan depan bagi lagi ya nuffnang!

Bulan 7 ini dapat 2 cpuv yang sedang 'On Going', iaitu cpuv Julie's LINE New Package dan juga Kastam Malaysia. Kedua-dua iklan ini, Azwar tak sempat tengok. Entah mana satu iklannya. Sekiranya, kalian nampak iklan tersebut silalah rajinkan diri untuk klik-klik! Apa-apapun, terima kasih banyak-banyak NUFFNANG!


Bagi rakan-rakan blogger yang dah beri nama dan juga alamat, tunggu kad raya Azwar sampai rumah okay! Esok Azwar pergi pos! Terima kasih, banyak-banyak kerana sudi terima kad raya dari Azwar! =D


NOTE: Pejam celik pejam celik puasa dah nak berakhir, raya dah nak tiba. -_-

16 comments:

  1. Memang ramai betul blogger yang buat duit dengan nuffnang ni kan? bestnya! btw, nak kad raya juga boleh? hahhaa! jemput singgah blog ye. http:a//kaio.my

    ReplyDelete
  2. rezeki ramadan
    alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. hehehehe ... tahniah akak. jgn lupa pos ke matrik perak noh.. =p

    ReplyDelete
  4. tak sabar, tak sabar, tak sabar. :)

    ReplyDelete
  5. bestnya azwar dpt cpuv.
    alhamdulillah rezeki kan :)

    ReplyDelete
  6. wahhh...banyaknyer kad raya .
    dear link yg dear bagi tu error la. nak juga tesngok profil sis yang design tu
    huhu

    ReplyDelete
  7. Nak juga. Hihi. Salam Ramadhan.

    ReplyDelete
  8. tahniah awak!

    ehh? nak kad raya jugak! hehe

    ReplyDelete
  9. hai3 adek akk! hehe..dpt cpuv ye..yeay! hepi for u..thank tau bg kad!!!! xsaba nk tgk nnt :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. Rezeki dari Allah.. :)

    ReplyDelete
  11. Congrats Azwar dapat CPUV lagi..kad raya awak dah selamat sampai :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com