Wednesday, 18 June 2014

CPUV ke-2 - Petronas Primex 95, Tune Money and uMobile Prepaid Free Meal

Salam to all readers,


Horrayyy!! CPUV kedua dah muncul, bulan lepas dapat 1 sahaja. Bulan Jun ni pula, sampai 3 CPUV! Nganga mulut tengok CPUV. Rezeki nak menyambut bulan puasa kot. Sekarang ada 3 CPUV sedang On Going. Seronok gila sampai tak tau nak cakap apa. Dulu bukan main payah nak dapat. Tahun ni barulah merasa dapat CPUV! Yeahh yeah yeahh!!


uMobile Prepaid Free Meal



uMobile ada menawarkan package topap bernilai RM30 dan RM50. Kalau korang topap RM30, korang boleh dapat redeem Revive Isotonic, manakala topap RM50 boleh redeem Mamee Express Cup Curry Flavour & Revive Isotonic. Kalau korang tekan iklan ni nanti, korang akan dapat lihat cara-cara nak topap untuk sendiri punya, topap untuk kawan pun boleh dan lokasi untuk menebus ganjarannya. Jadi, kalau nampak iklan uMobile Prepaid Free Meal, silalah klik! -_-

Buat iklan Petronas Primex 95 and Tune Money, Azwar tak sempat nak screenshort iklannya. Apapun terima kasih banyak-banyak Petronas Primex 95, Tune Money and uMobile kerana sudi beriklan di blog yang tak seberapa ni. Tak lupa juga, pada Nuffnang kerana sudi bagi Azwar CPUV buat kali kedua. Thanks u so much!!


22 comments:

  1. Tahniah. boleh menabung dgn nuffnang :)

    ReplyDelete
  2. Woah ! Banyak tuuu. Tahniah budak kecik. :P

    ReplyDelete
  3. wahhhh..bestnyaaa..tahniah!murah rezeki...

    ReplyDelete
  4. Tahniah Azwar. moga dimurahkan rezeki sellau

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, tahniah murah rezeki

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tahniah murah rezeki

    ReplyDelete
  7. Wahh untunglaa aku dapat satu je do

    ReplyDelete
  8. ka ching ka ching ka ching !!!!!!

    sy dtg tepat pd waktu nya. sekrg nie ada iklan u mobile dan primax 95 berlegar-legar hahaha

    ReplyDelete
  9. Tahniah (^^,)
    Singgah bw malam + klik nuff taylor's university 1x~

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com