Sunday, 29 June 2014

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Salam to all reader,



Diam tak diam satu hari dah berlalu. Memang sempat lagi kalau hendak menjamu selera bersama keluarga, kawan-kawan, jiran tetangga di buffet Ramadhan Casa Ombak. Nama tempat pun dah menarik, sudah tentulah makanannya dapat menambat hati para pengunjung/pelanggan. Tambah-tambah Casa Ombak ini menggunakan konsep ala-ala garden. Bolehlah feling feling mat salleh sikit. Nak tahu apa yang menarik di Casa Ombak? Kalau nak tahu, rajinkan diri korang scroll entri ini sampai habis. =) 

Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak



Latar Belakang Ombak Creative


Ombak Creative merupakan sebuah syarikat event dibawah pengurusan Ombak Sdn. Bhd. Ombak Creative telah menjalankan pengurusan event lebih dari sepuluh (10) tahun. Team ini sangat berpengalaman dan cekap dalam menguruskan catering, majlis perkahwinan, majlis koperat dan persendirian.

Lokasi Ombak Creative bertempatkan di Casa Ombak Banglo, No. 22 Jalan Damai off Jalan Ampang.

  Bersempena bulan Ramadhan kali ini, Ombak Creative telah menyediakan promosi Buffet Ramadhan. Ia juga terbuka untuk sesiapa sahaja yang ingin membuat tempahan.


Apa Menu Menarik di Buffet Ramadhan Casa Ombak?
Pelbagai juadah menarik disediakan untuk disajikan kepada para pelanggan/pengunjung. Casa Ombak turut menyediakan buffet stall terbuka untuk anda semua memilih pelbagai juadah beraneka dengan suasana ala -ala garden sambil menikmati hidangan berbuka puasa dalam suasana santai.

Pelbagai hidangan kampung yang meriah merupakan menu utama di Buffet Ramadhan Casa Ombak. Bagi penggemar masakan kampung ataupun yang sedang mengidam masakan kampung, bolehlah mengunjungi Casa Ombak di bulan ramadhan ini. Yang bestnya, Casa Ombak turut menyediakan instant cook stall corner yang dapat menambat hati para pengunjung. 


Yang paling penting harga yang ditawarkan amatlah berpatutan, dan pastinya membuatkan anda berpuas hati dan nak datang lagi! Apa salahnya belanja besar sekali sekala untuk keluarga tercinta kan? =) 

Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak

Dewasa : RM55.00nett
Kanak-kanak : RM27.00nett (5 - 12 tahun)

(Tempahan boleh dibuat untuk individu, group, dan family atau syarikat)

Cara Tempahan Buffet Ramadhan Casa Ombak?
Sekiranya engkorang berminat dan ingin membuat tempahan Buffet Ramadhan Casa Ombak, bolehlah berhubung dengan pihak mereka di bawah ini :

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative page
Website: Ombak Creatives

Untuk pengetahuan anda juga, tempat solat turut di sediakan bagi para muslimin dan muslimat.

Lokasi Maps Ombak Creative @ Casa Ombak


Alamat Casa Ombak : Casa Ombak Sdn. Bhd. No. 22 Jalan Damai, Off Jalan Ampang, 55000 Kuala Lumpur.


Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD

29 comments:

  1. Harga pun boleh tahan. Wahhhh boleh buat iftar kat sini nanti..

    ReplyDelete
  2. alahai alahaii... sedapnyaaaa...teringin aihh. how i wish been in kl now ;'(

    ReplyDelete
  3. salam ramadan

    moga berjaya...


    ReplyDelete
  4. harga pun ok la..yg penting makanan best! hehe

    ReplyDelete
  5. time bulan puasa nie mmg banyak tempat menyediakan buffet.. terima kasih atas perkongsian..

    ReplyDelete
  6. apalah agaknya yang nak dimakan sampai RM55 tu ye.. mau kembung perut...

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Nice entry, Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (^__^)

    ReplyDelete
  8. perut mcm sy makan buffet mmg rugi. makan secubit je dh kenyang. er, secubit tu nampak sgt la menipunye. hehehe

    ReplyDelete
  9. Assalam terima kasih ya join sis..good luck & Salam ukhwah dari saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam..tq. Salam ukhwah dari saya juga. xD

      Delete
  10. Menarik promosi ni..good luck azwar

    ReplyDelete
  11. Mmmm sedang mencari lokasi nak bawak family berbuka.... ni mcm best je...

    ReplyDelete
  12. sempoi...menarik review pasai buffet ni...selamat berjaya broo

    ReplyDelete
  13. azwa bila nk belanja tiqi buffet ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiqi kena tunggu Azwar jadi big boss la jawabnya..hahaha

      Delete
  14. mesti makanan sedap sedap ni xD

    ReplyDelete
  15. salam ramadhan dear azwa. sedar tak sedar dah puasa ye kiter
    wahh... bestnya buka puasa situ. momoy masak je kat rumah. acewah

    ReplyDelete
  16. All the best...menarik gak tempat nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. Salam Ramadhan... Pilihan buffet terbaik di KL!
    Semoga anda berjaya... :)

    ReplyDelete
  18. Salam ramadhan azwar ;)
    Nice entry. Good luck untuk azwar juga ya :)

    ReplyDelete
  19. All the best.. Gudluck ya.. :)

    ReplyDelete
  20. Semoga berjaya. Pada saya memang berbaloi untuk mencuba Bufffet Ramadhan Casa Ombak.

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com