Saturday, 12 April 2014

Pray For MH370


Salam all readers,

Marilah kita terus berdoa untuk MH370 walau di mana ia berada dan semoga cepat-cepatlah ia timbul. Janganlah kita membuat sebarang spekulasi yang boleh mengguris hati keluarga MH370. Situasi ini, turut dirasai oleh semua rakyat tanpa mengira bangsa, agama dan negara walaupun tiada pertalian darah. Jadi teruskanlah berdoa. 

Lagu bawah ini aku tertarik melalui blog ini. Jadi aku pun nak juga dedicated this song untuk diriku and to all cabin crew and passengers of MH370.

Faith Hill - There You'll be

"There You'll Be"

When I think back
On these times
And the dreams
We left behind
I'll be glad 'cause
I was blessed to get
To have you in my life
When I look back
On these days
I'll look and see your face
You were right there for me

[Chorus:]
In my dreams
I'll always see you soar
Above the sky
In my heart
There will always be a place
For you for all my life
I'll keep a part
Of you with me
And everywhere I am
There you'll be
And everywhere I am
There you'll be

Well you showed me
How it feels
To feel the sky
Within my reach
And I always
Will remember all
The strength you
Gave to me
Your love made me
Make it through
Oh, I owe so much to you
You were right there for me

[Repeat chorus]

'Cause I always saw in you
My light, my strength
And I want to thank you
Now for all the ways
You were right there for me
You were right there for me
For always

[Chorus:]
In my dreams
I'll always see you soar
Above the sky
In my heart
There will always be a place
For you for all my life
I'll keep a part
Of you with me
And everywhere I am
There you'll be
And everywhere I am
There you'll be
There you'll be

p/s: Semoga Allah segera tunjukkan kapal terbang MH370 di mana ia berada! 

19 comments:

  1. omeeee. PG fav song too dear ;)
    morning! :)

    ReplyDelete
  2. This one is Pearl harbor ost right?
    btw... I'm agree with you...
    and I wish all MH370 passengers save.. aamiin...
    I believe on their safety.. :'(

    ReplyDelete
  3. pray for MHY370....tak dapat kliklah link tu

    ReplyDelete
  4. Tak dapat bayangkan perasaan keluarga mangsa. Apa pun semua yang berlaku atas izin-Nya. Kita semua doakan salu yang terbaik dan termampu. InsyaALLAH... :')

    ReplyDelete
  5. love the song to akak. hee
    pray for them

    ReplyDelete
  6. love it <3333 thank u kak azwarrr <3333

    ReplyDelete
  7. Taktau pulak lagu ni weh hehe. Aku hampir lupa dah mh370 ni :/ Hope the best for them!

    ReplyDelete
  8. suka lagu ni..memang best. Doakan yang terbaik untuk MH370

    ReplyDelete
  9. lagu ni best and tak lupa juga mendoakan yang terbaik untuk penumpang MH370 .

    ReplyDelete
  10. salam azwa...

    yup..still keep pray for them....

    ReplyDelete
  11. gud luck dear, mama nak join jugak lah... hihi

    ReplyDelete
  12. salah komen pulak, ingatkan entri giveway aisya tadi.. hihi

    ReplyDelete
  13. sedehh n suka lagu tuuu.. =) #prayforMH370

    ReplyDelete
  14. nice song :) lama tak dengar lagu Faith Hill :) sama2 kita doakan yang terbaik

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com