Friday, 18 April 2014

Jom Shopping Tudung 2U

Salam to all readers,


Kebanyakan kaum wanita sekarang sibuk membuat tempahan baju, dan juga mencari tudung yang sesuai untuk dipadankan dengan baju. Sekiranya anda-anda semua buntu untuk memilih tudung yang sesuai, Tudung 2U dapat membantu menyelesaikan masalah korang.

Tudung 2U merupakan online shop yang menjual pelbagai jenis tudung yang mengikut peredaran semasa, dengan harga yang berpatutan serta berkualiti. Tudung 2U juga turut menawarkan moneyback guarantee, iaitu sekiranya barang yang korang beli tidak memuaskan hati dalam tempoh seminggu selepas item diterima dari pihak Tudung 2U, korang boleh memulangkannya semula dan mendapatkan semula wang dari item yang korang beli, ataupun menukar item yang korang beli dengan item yang lain.

Antara tudung yang dijual di Tudung 2U adalah tudung bawal, tudung shawl, tudung awning, tudung segi empat, anak tudung, dan aksesori. Macam-macam tudung ada kan?

Inilah sebahagian tudung bawal yang terdapat di Tudung 2U. Cantik kan?

 Tudung Shawl Half Moon

 Tudung Awning

 Tudung Segi Empat

 Anak tudung


Inilah pula, sebahagian aksesori yang dijual di Tudung 2U iaitu kerongsang. Sememangnya, banyak lagi koleksi yang terdapat di Tudung 2U seperti gelang tangan dan juga rantai.

Sebenarnya, banyak lagi koleksi tudung yang cantik dan menarik dan pastinya membuatkan korang teruja untuk memilikinya. Harga yang ditawarkan pun sangat berpatutan. Jadi apa tunggu lagi, jomlah beramai-ramai serbu TUDUNG 2U!

Tapi bagi pembaca dan pengikut blog gua, korang berpeluang menikmati diskaun sebanyak 15%. Suka tak? Potongan harga siapa taknak kan? Dengan menggunakan voucher code ini:

ADH2014
(sah sehingga 30 April 2014)


p/s; Selamat bershopping!

14 comments:

  1. Wahh, kena pergi usha website tudung2u ni. hehehe

    ReplyDelete
  2. wah ctk2 smuanya
    sha singgah dr GA FD, done follow, done click ur digi nuff :)

    ReplyDelete
  3. cantik cantik. act ee tak pernah beli tudung online. next time nak try this inshaallah.

    ReplyDelete
  4. cantikkk!harga pun cantik..huukhukk..

    ReplyDelete
  5. cantiknyaa yang pertama tu. labuh pun labuh :)

    ReplyDelete
  6. cntik2...thank u share web ni ..:)

    ReplyDelete
  7. semua lawa-lawa.. tapi mama memilih bawal jugak.. hihi

    ReplyDelete
  8. singgah follow sini..=). alamak, rambang mata tengok tudung2 tu.hihi

    ReplyDelete
  9. follow sini..! cantik la tudung2nya-thnx sharing oakay.. =D

    ReplyDelete
  10. memang murah gila oh sinii ish. nasib je qila takde duit hahahaahah

    ReplyDelete
  11. Wah banyak koleksi cantik2 tu

    Jom join GA
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

    ReplyDelete
  12. cantik semuanya..rambang mata nak beli pun kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com