Sunday, 30 March 2014

Miss Azwar Dah Ada Kad Sendiri!

Salam to all readers,


Design by : Shida Radzuan

Apa pandangan korang? Cantik tak? hehehe...

17 comments:

  1. lawa <3 berapa harga nak buat card ni?

    ReplyDelete
  2. Wah bnyak nye card name. Boleh la bagi kat Tiey satu eah.huhu

    ReplyDelete
  3. cantiknya...pdai kak shida buat :)

    ReplyDelete
  4. hai...

    comel nak oder2 heeee..suka sb cute sangat

    ReplyDelete
  5. untung lahhhhhh hihihihi <3333
    cute sesangat lah miss azwar oii hihi

    ReplyDelete
  6. uish, memang lawa kada azwar, mama nak satu boleh.. hihi

    ReplyDelete
  7. comelnyer kad tu...kak puteri nak satu :)

    ReplyDelete
  8. cantikk!! azwar order kat mana? akak pun terasa nak tempah pula.. :)

    ReplyDelete
  9. fuyoh! lepas ni bloeh laa poyo2 'this is my card' hahhaha. jangan lupa bagi aku satu..

    ReplyDelete
  10. fuyoh! lepas ni boleh laa poyo2 'this is my card' hahahaha. jangan lupa bagi aku satu. ^^

    ReplyDelete
  11. Wahhh...cantik3. Nampaknya blog Azwar dah semakin maju. Tahniah!

    ReplyDelete
  12. Waaa, nape comel sangat niiiii. Ishhh jelessssss! Hurmmmmmmm

    ReplyDelete
  13. kak shida xsempat amik pn kad ni wa..huwaaa huhuu :')
    eh wa..akak nye stand calendar smpai x?

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com