Saturday, 25 January 2014

Review: Double Stemcell

Salam to all readers,

Pada mereka yang tidak tahu lagi mengenai Stemcell, sini aku terangkan serba sedikit mengenainya. Produk ini memang bagus tapi agak costly sekotak sahaja RM250 (14 sachet) Nak murah? Sign up package dan ianya boleh buat $$$$$$USD. Memang tak ruginya kalau anda hendak mencuba.

[Baca info ini sampai habis jika anda nak tau kehebatan Phytoscience Double Stem Cell]

Anda tau tak walaupun anda pakai/amalkan produk beribu ringgit tapi masih tak memberi kesan, itu maknanya banyak toksin & kotoran yang duk beranak pinak dalam tubuh anda. Selagi anda tak buang toksin tu jangan haraplah produk yang anda guna nak dapat kesan cepat & optimum.

TANDA-TANDA BANYAK TOKSIN :
* Kerap sakit kepala & badan letih tanpa sebab
* Tiada sebarang kesan apabila makan vitamin + supplement
* Susah bangun tidur & bahagian keliling mata gelap
* Bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit
* Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi & Sinus
* Berat badan meningkat & Kehadiran selulit
* Masalah jerawat yang tak hilang-hilang.

MACAM MANA DOUBLE STEMCELL MEMBANTU ANDA ??

♥♥ Membantu serapan supplement dengan maksimum
♥♥ Buang toksin melalui perkumuhan
♥♥ Menguruskan badan melalui pembakaran lemak
♥♥ Mencantikkan kulit menjadikan complexion kulit merah jambu
♥♥ Menyerap asid urik dalam badan
♥♥ Membaiki sistem penghadaman
♥♥ Melancarkan peredaran darah
♥♥ Memutih & menggebukan kulit wajah dan badan
♥♥ Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
♥♥ Menghapuskan jerawat
♥♥ Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
♥♥ Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
♥♥ Menghilangkan minyak berlebihan
♥♥ Melembapkan kulit
♥♥ Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan
♥♥ Merangsang badan bagi menghasilkan lebih kolagen
♥♥ Membantu menguatkan sendi dan tulang
♥♥ Membantu bertindak sebagai anti penuaan
♥♥ Agen antioksidan
♥♥ Menjaga kesihatan dan jantung
♥♥ Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain

Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut:
*Gout
*Kencing manis
*Darah tinggi
*Lemak darah
*Anemia

*Kulit sensitif
*Sistem penghadaman lemah
*Demam selsema
*Mudah letih dan badan lemah
*Tekanan
*Kolestrol tinggi

KEUNIKAN DOUBLE STEM CELL
- Cara pemakanan yang unik & tidak seperti biasa
- Supplemen yang diamalkan terus diserap ke salur darah
- Memenangi Anugerah Europe Innovation 2008 & 2012
- Dapat pengiktirafan GMP, HALAL, SIRIM
- Ada Perlindungan Insurans RM 3 Juta

Hanya buka 1 sachet & tuangkan serbuk di bawah lidah.. Kemam selama 15-20 saat.. SENANG JE, kn.. Disyorkan bagi penyakit kritikal 1 sachet sebelum tidur & 1 sachet selepas bangun tidur.

Siapa Yang Boleh Menggunakannya:
Sesuai utk Seisi Keluarga, Semua Peringkat Umur, Lelaki & Perempuan termasuk ibu mengandung & menyusukan, Vegetarian serta kanak-kanak.

=================================
PM/SMS/WHATSAPP 012 7076180
=================================








17 comments:

  1. banyak kelebihannya.. macam mak akak ada masalah lutut lemah tak boleh berdiri lama atau berjalan jauh.. agaknya produk ni sesuai tak untuk mak akak? doktor kata cecair pelincir di lutut mak akak dah berkurangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat sesuai utk skit lutut dear, sy dh bg mk sy cube.. pm nmbor tu.

      Delete
    2. sgt sesuai utk sakit lutut dear, mk sy dh cube. Nk tau lebih detail, wsap nmber tu. Tq

      Delete
  2. Banyak kali juga tengok org promo ni,tp tak pernah mencuba.harga pun bole tahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear, sekotak rm250. 2Kotak rm275 n jadi ahli. Bila dah ahli sekotak rm150 n 2kotak rm190. Banyak kelebihan dear. Nak tau lebih detail, wsap nmber tu k

      Delete
  3. wahhh... ramai juga dok promote
    tapi nampak lebih banyak promote join system dari promote suh beli
    huhu... tu yg dalam dilema nak try tu

    ReplyDelete
  4. wahh review yang baik.. banyak kelebihan

    ReplyDelete
  5. wahhh banyak kelebihannya... nice review

    ReplyDelete
  6. semoga mereka yang bermasalah memperoleh manfaat dari produk ni..

    ReplyDelete
  7. produk ini bagus tp tu laa harga dye mahal cket..huhu.. tapi berbaloi kan.. :)

    ReplyDelete
  8. Yaaaa mmg berkesan ! My dad also take this ^_^

    ReplyDelete
  9. sangat best! kita dah try... hasilnya sangat puas hati....

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com