Saturday, 21 December 2013

Zahra Bakar Collection Page

Assalamualaikum...

Zahra Bakar Collection merupakan sebuah online shop yang menjual pelbagai jenis tudung dan shawl antaranya tudung syria, bawal arjuma, alsya ring dan sebagainya. Zahra Bakar Collection, turut mengambil tempahan sulaman (cross stitch) dengan pelbagai jenis design/ reka bentuk mengikut kehendak pelanggan.

Zahra Bakar Collection Giveaway


Zahra Bakar Collection Giveaway


Selain itu, Zahra Bakar Collection turut menjual kain pasang dan kain batik terengganu yang dihiasi dengan pelbagai jenis corak dan warna yang pastinya memikat hati. InsyaAllah, kainnya berkualiti tinggi dan selesa dipakai. Harganya juga sangatlah berpatutan.

Untuk meraikan pembukaan Zahra Bakar Collection online shop, kami mengadakan simple giveaway buat anda. Ingin dapat hadiah yang menarik dari kami? Ayuh, sertai sekarang. 

Zahra Bakar Collection Giveaway
Klik banner untuk sertai.


16 comments:

  1. Ohh ada giveaway rupanya. Haha patutlah pelik nape Azwa tetibe promote lols

    ReplyDelete
  2. cantik je tudung2 dia :D hihi goodluck kak..

    ReplyDelete
  3. cantik.. tapi saya ni simple je orangnyer.. mmg tak pakai la tudung-2 mcm ni.. hehe..

    salam kenal.. (:

    ReplyDelete
  4. wah..glamer tudung tu... Good luck ye

    ReplyDelete
  5. ohhhh giveaway rupa nya ^_^ good luck yer

    ReplyDelete
  6. wah good luck..blh join nt InsyaAllah..:D

    ReplyDelete
  7. oo GA ke..ingat promote blogshop sendiri :) cantik gak design..hasil tangan tu yg awesome tu :)

    ReplyDelete
  8. wah dia ade buat ga ye....bleh join nti lau ade ksemptn..InsyaAllah ^_^

    ReplyDelete
  9. cantiknya kain dia. huhuhu :D btw dah menang bagi df ye hahaha :P gurau

    ReplyDelete
  10. salam. nak ajak join kontest kt blog saya, peluang nak menag service like fanpage , tudung2 , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.htmlA

    ReplyDelete
  11. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. wah comel2 kain batik terengganu tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com