Saturday, 31 August 2013

Why I want to go to The Lost World of Tambun with The Butterfly Project Malaysia?

Assalamualaikum...


Kalau korang nak tahu, The Butterfly Project sedang mengadakan project review dan hadiahnya berupakan percutian ke Lost World of Tambun!! Menarik tak?? Menarik bagi akulah, bagi korang tak tahulah plak kan? Aku rasa, dah lama aku tak pergi bercuti. Last aku bercuti pun di Pulau Langkawi pada tahun 2011 rasanya. Jadi, aku taknaklah lepaskan peluang yang ada ini untuk merehatkan minda dan paling utama berseronok. 


Cara-cara nak join juga amat mudah, korang hanya perlu membuat blogspot/vlog tentang mengapa korang nak bercuti ke Lost World of Tambun bersama The Butterfly Project. Taknak cerita kona baring lagi, jadi aku teruskan dengan cerita mengenai mengapa saya mahu pergi ke The Lost World of Tambun:

1. Stress
Sebenarnya, takdelah stress mana pun cuma terkadang menghadapi sedikit terkanan. Jadi, saya inginkan jadikan percutian The Lost World of Tambun untuk menghilangkan stress. The Lost World of Tambun ini pun saya tak pernah pergi mahupun menjejakkan kaki, jadi inilah peluang yang ada untuk saya pergi ke sana dan berseronok.

2. Menikmati Taman Tema 
Walaupun saya tak pernah pergi ke Lost World of Tambun, saya ada juga terdengar-dengar taman tema di sana agak menarik dan sangat adventure sekali. Baru dengar, saya dah terlebih excited. Belum dapat pergi lagi tu. Nak sangat pergiiiii....-_-

The Water Park. Lama gila tak pergi mandi manda. Inilah salah satu sebab saya teringin gila nak ke sana.

Salah satu permainan di The Lost World of Tambun. Ini pun menarik minat saya untuk ke sana.

The Tiger Valley

The Lost World Petting Zoo

Salah satu aktiviti di sana. Adventure kan?? Lama gila tak join aktiviti-aktiviti macam ini.

Nampak tak, apa yang ada di sana?? Dekat The Lost World of Tambun ada spa. Seumur hidup saya ini, tak pernah saya pergi mahupun menjejakkan kaki ke spa. Ini jugalah salah sebab saya nak ke sana. Auchhh...

Hotel dekat The Lost World of Tambun


Menarik kan, semua aktiviti dan segala macam ada di sana kan?? Saya betul-betul nak pergi. Saya dah lama tak pergi bercuti. Nak juga enjoy dan merehatkan minda. -_-

Nak join?? Klik SINI

p/s: Andai diberi peluang saya ke sana, saya rasa amat bersyukur sesangat. Jadi saya berharap agar saya menjadi salah seorang peserta ke Lost World of Tambun. Sebanarnya tarikh akhir join contest ini adalah pada harini. Harap-harap saya terpilih. doakan ya!! 




29 comments:

  1. barupergi raya haritu. saya ade post past LWOT ni, kalau ada masa, singgahla baca. hehe

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya!!!!!heheheh...

    ReplyDelete
  3. saya doakan awak berjaya azwar :)
    saya da pegi dengan en. suami. memang best ! :)
    PG sihat, syukur alhamdulillah. PG pun mcm da lama tak mai blog azwar kan :)

    ReplyDelete
  4. hahaha , kalau nak naik buaian yang ada kerusi tu ,perghh memang masak seyh ! boleh muntah2 jawabnya ! -_-

    ReplyDelete
  5. best of luck! Insya-Allah de la rezeki tu ea :)

    ReplyDelete
  6. Nampak best je. Dont worry akak. Ada rezeki adalah akak dapat pergi Lost World of Tambun. Saya pun tak pernah pergi lagi. Teringin

    ReplyDelete
  7. Gud luck dear!
    kalau berjaya ajak ler kiter. hehe

    ReplyDelete
  8. azwar, kotak shoutmix tak letak erk? :)

    ReplyDelete
  9. LWOT ni belakang rumah sy je..tp lama dh xpegi >.<

    ReplyDelete
  10. pernah smpai..tp xpnh msuk he3..nway..good luck yup =) inshaa'Allah dpt peluang bercuti 2..

    ReplyDelete
  11. sekali sekala mmg best g taman tema. rellease sumee. hihi. goodluck azwa! :)

    ReplyDelete
  12. Akak pun dah lama x becuti...x sbr nak cuti panjang...:)

    ReplyDelete
  13. wow...awesomenya....good luck azwa syg! >.<

    ReplyDelete
  14. all the best..kalo dh menang bg tau ler..budak_baik duk area tu jgk..best kat situ.. :)

    ReplyDelete
  15. wah...baca entri ni pun dah buat kak lea teruja chewahhh.good luck tau!!!

    ReplyDelete
  16. bestnya kalau dpt pegi kan..anak2 akak mmg suka tempat mcm ni..:)

    ReplyDelete
  17. wish you the best of luck dear . .
    Semoga tercapai apa yang dihajati
    Aminn :)

    ReplyDelete
  18. wow!! sangat mengujakan dan mama teruja sangat... mesti best tak terbayang nih..

    ReplyDelete
  19. semoga sukses dengan apa yg dikerjakan^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com