Monday, 3 June 2013

Gambar Perkahwinan Izzue Islam dan Awin Nurin


Assalamualaikum...

Dengan hanya sekali lafaz Muhammad Izzue Islam Mazlan, 23 tahun yang merupakan pelakon dan juga anggota kumpulan Forteen, telah sah bergelar suami orang kepada  pembantu peribadinya sendiri iaitu Nurinafilah Waharudin yang lebih dikenali Awin Nurin, 31 tahun. Mereka selamat dinikahkan pada pukul 9.45 pagi di Dewan Shah Alam, Selangor. 


Pasangan dua mempelai ini telah dinikahkan oleh bapa pengantin perempuan iaitu Waharudin Jonit. Pada majlis yang serba sederhana, pasangan perempuan menerima mas kawin 11 dinar serta wang hantaran sebanyak RM11,111.11 bersama 7 dulang hantaran daripada Izzue. Jom tengok gambar perkahwinan mereka =)


Kini berakhirlah sudah drama bersiri 'Sebenarnya Saya Isteri Dia', dan secara tidak langung digantikan dengan 'Awin Nurin Sebenarnya Isteri Saya'



p/s: Tahniah buat kedua-dua pasangan ini. Mesti, ramai perempuan yang gigit jari bila tengok Izzue Islam dah berkahwin. Pelakon Izzue Islam tengah hangat belakon dengan drama yang bertajuk 'Sebenarnya Saya Isteri Dia'. Aku tak ikut pon drama ini, just sudah baca novelnya sahaja. >_<




30 comments:

  1. tahniah untuk Izzue dan Awin :) beza sangat umur diorang.. takpela, yg penting saling memahami n boleh bertolak ansur..

    moga rumah tangga mereka kekal dan bahagia serta diberkati-Nya :)

    p/s : tak pernah tengok lagi SSID di TV3.. hehe

    ReplyDelete
  2. so sweet ..sama padan sama cantik

    ReplyDelete
  3. memang gigit jari... haha
    Plus, SSID tuh best gila :) rugi noh tak tengok .. hee :)

    ReplyDelete
  4. saya lah yg gigitt jarii!! btw tahniah utk mereka ;))

    ReplyDelete
  5. Tahniah Bro Izzue... Baru last weak jumpe die kt Event Astro... (^_^)

    ReplyDelete
  6. nama dia muhammad izzul islam laa..Bukan muhammad izzue islam..Tdi kite search...

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada mereka...semoga berbahagia sehingga ke jannah...

    ReplyDelete
  8. ramai yg share pkhwinan artis ni :) btol ke umur diorang 2?? hu3..pape pun thniah la bt pgntin

    ReplyDelete
  9. peminat izue ke??? xmkan hti ke tgok dia kwen?? xjelez?? he3

    ReplyDelete
  10. wahh... semoga izzue bahagia sentiasa.. :)

    btw, follow azwar syuhada disini.. salam kenal.. :)

    ReplyDelete
  11. Tersangat gigit jari. Hensem kot. Hiksss takpe, jodoh dia. Moga berbahagia :)

    ReplyDelete
  12. Sama chantek sama padan kann ^____^

    ps~akak datang jalan2 sini...akak xhilang cuma bz sikit je dear.huhuhu T_____T

    ReplyDelete
  13. Tahniah untuk diorang. semoga kekal sampai akhir hayat. hehe :D


    lepas kawan saya tahu izzue nak kawin, terus cari orang lain sbgai pengganti. hahaha. tak padan dgn umo 16 tahun >.<

    ReplyDelete
  14. haha! mesti ramai gigit jari..hehehe. tapi kita samalah tak tengok.. kikikii...

    ReplyDelete
  15. Waaaaaa, terbina lagi satu masjid. Congrats utk pasangan :D
    Moga kekal till jannah.

    ReplyDelete
  16. sweetnya.. selamat pengantin baru..

    ReplyDelete
  17. @S.K.A : tak minat pon..Jelezz, apatah lagi.. :)

    ReplyDelete
  18. Congrats azwa! kau dah kahwin ehh ;)Haha!(kidding)=P semoga izzue & wifenya berbahagia selalu & kekal hingga akhir ayat.... =)

    ReplyDelete
  19. tahniah kepada mereka semoga berkekalan. :)

    ReplyDelete
  20. tak berapa padan. eh jahat mulot i. semoga sampai akhir hayat. :)

    ReplyDelete
  21. izzue semakin gemuk, hahaha

    ReplyDelete
  22. dah kawin pun abam hamsem ni..huhu

    ReplyDelete
  23. Masih muda remaja si Izzue ni..

    ReplyDelete
  24. dia 23 dah kahwin, sally camne ni?? hahaha

    ReplyDelete
  25. ooo selama ni org cakap SSID tu singkatan dari citer ni ke.. haha see kita pun tak tgk tv jgk.. cuma pernah baca novel je.. anyway semoga mereka berbahagia :)

    ReplyDelete
  26. Izzue dengan isteri dia sweet tahu tak. Hari tu tertengok kat Meletop ke mana tah. Hihi. Papepun, umur tak jadi penghalang. Moga bahagia. ^^

    ReplyDelete
  27. alahai..jeles3.. hope cik abg akk pun rmantik mcm izzue..wuuekk..haha.. :p

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com