Saturday, 8 June 2013

Double Big Giveaway By Mohd Zuhri

Assalamualaikum...

Kali ini join giveaway yang dianjurkan oleh blogger Mohd Zuhri. Ini kali pertama aku join giveaway yang Mohd Zuhri anjurkan disebabkan hadiahnya agak lumayan dan syaratnya pun simple. Jadi apa tunggu lagi, jomlah join beramai-ramai bagi memeriahkan lagi giveaway yang dianjurkan.


*Klik Banner di atas untuk join =)
Tarikh tutup: 27 Jun 2013

HADIAH TOP REFFERAL RM100 x 2
Harap-harap aku dapat -_-


p/s: Cepat betul masa berlalu, Isnin ini dah mula bersekolah semula. Pastikan kerja sekolah dah siap okay! Selamat bersekolah semula!! >_<






18 comments:

  1. selamat bersekolah..hehe apa pun Good Luck utk GA ni..:)

    ReplyDelete
  2. Good luck dik Azwa.. ∩__∩

    ReplyDelete
  3. good luck azwa...klu ko dpt rm.100, belanjalah aku makan kedai mamak....heeee =3

    ReplyDelete
  4. shape la tak kenal heee . azwa iteww

    ReplyDelete
  5. gudluck. huihui
    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/06/20-aku-sebenarnya-perogol-keyboard-part.html

    ReplyDelete
  6. uisehh macam lumayan tuuu. huhu. btw, gudluck ye ;D

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com