Tuesday, 25 June 2013

Betul!! Aku Dah Ada Instagram


 Olla & Assalamualaikum


Akhirnya aku sign up juga Instagram. Kalau tak keberatan, sudi-sudikanlah follow Instagram aku ini ya!! =)



Baru sign up hari ini, rajin pula aku upload gambar. Apa-apa pun, jangan lupa follow and comment okay. =) 


Thank you for reading!!


33 comments:

  1. ala,kite takde insta, -.- btw,lawa kemain akak dalam tu,hihi ^^V

    ReplyDelete
  2. wah dh ada insta.. kak xbuat pon lg

    ReplyDelete
  3. sorry aku x nak follow kau..aku x ada instagram! haha! ehem2...kau kluar majalah eh? ^..^ untuglaahhh =)

    ReplyDelete
  4. Hana dah lama tinggal Insa.. malas.. hehe :D

    ReplyDelete
  5. bnyk dah acc baru. acc bank bila nak tambah ?HAHA

    ReplyDelete
  6. haii azwa ! hahahaha , :P kite pun ada insta , sudi2 lahh folow , tapi kita punya insta dah tak boleh bukak , kalau dah boleh nnty kita follow awak yaa , ni haa kita punya insta : nurazwaedora

    ReplyDelete
  7. cik akak tak de lagi dik...:)

    ReplyDelete
  8. belum ade instragram lagi..huhu

    ReplyDelete
  9. akak pun takde lagi instagram ni.. hihi..

    ReplyDelete
  10. hehe..nie pic..sori le..xde hinstagram..kite ade wasap je.. hehe.. :D

    meh le terjah my blog.layout bru n ade entri bru. :D

    ReplyDelete
  11. Nanti sudi2 la follow kak Mieza juga..

    ReplyDelete
  12. hey azwa :) singgah balas sini balik :) - btw, anas pun baru sign up instagram, betul2 sehari sebelum azwa buat. :) hehe. so kita dua2 baru lg dlm instgram ni k. Insya Allah nnt anas follow ok

    ReplyDelete
  13. deno takde acc ni... byk sgt ... twitter pun tak terlayan.. hihi

    ReplyDelete
  14. wuhuhu sy takde insta...hihi xpe2 kalau ada nt boleh follow:P

    ReplyDelete
  15. ada acc. tapi tak aktif pun. kekangan masa .

    follow kamu kat blog je la.

    ReplyDelete
  16. dah follow..tunggu azwa approve je :P hehe

    ReplyDelete
  17. welcome instagewam! eh! hehehe..

    ReplyDelete
  18. Done follow you dear. follow me back at flytotheheaven.com.my :)

    ReplyDelete
  19. Alaa takde insta la. Nanti dah ada, akak follow ye. Hee~

    ReplyDelete
  20. untung ada..hehe..kita tak ada..kita tak suka post gambar sangt..huu..kita kan pemalu..keh keh.. ^^

    ReplyDelete
  21. tahniah sebab ada instagram. tu tandanya hang ni jenis fotogenik... err, fotogedik sudah.

    ReplyDelete
  22. Mieya dah jarang onl instagram. Kesian beliau, dah lama terabai

    ReplyDelete
  23. akk xde instagram pun sekarang ni..tgh fkir2 perlu ke tidak bnda ni..heheh

    ReplyDelete
  24. Nanti kte berkawan dekat instagram pulakkk laaa.! hehehee tp sekarang x bukak lg tunggu nanti eiqa follow.

    ReplyDelete
  25. Isntagram??apa ni?haha..saya tak ada akaun lahhh...

    ReplyDelete
  26. Sorry, tak boleh follow atau komen sebab Arol takde Instagram. Tapi kadang-kadang rasa teringin nak ada Instagram. Hehehe! :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com