Sunday, 5 May 2013

Simple Giveaway by Nina & Hani

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. :)

Disebabkan tiada cerita untuk diupdate, aku merajinkan diri untuk join satu segmen yang hadiahnya mencuit hatiku. Cewahhh....Yup, kali ini aku join segmen, di mana hadiahnya aku suka! Apa dia?? Banyak-banyak hadiah, yang paling aku tertarik adalah T-shirt Running Man. Disebabkan aku sekarang tengah menggila layan Running Man, jadi aku naklah satu t-shirt running man. Kira untuk menampakkan aku ini, peminat tegar Running Man gitu.. Seperti biasalah, syarat giveaway yang aku join ini pun mudah disebabkan tiada banyak sponsor sangat.


Assalamualaikum , Alhamdulillah akhirnya terlaksana juga nak adakan Giveaway yang simple tetapi hadiah yang lumayan . Semoga GA ini berjalan dengan lancar dan semua dijemput untuk join . GA kali ini 2 blogger berkolabrasi bersama . Diyana Hani dan Mazelina Zaini .
Syarat-syarat :
  1. Follow Blog Mazelina , Diyana Hani  &  Sponsor (diperiksa)
  2. Buat Entry bertajuk Simple Giveaway By Nina dan Hani
  3. Copy coding entry yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML & publish
  4. Like -->
  5. Like page INI dan like INI jugak!
  6. Letakkan URL Entry GA di ruangan komen Diyana Hani sahaja*

credit: Kak Mia Liana

Hadiah yang bakal dimenangi ialah :
  1. 3 Top Referral daripada blog MAZELINA & 3 Top Referral dari blog Diyana Hani - TSHIRT Running Man
  2. Seorang Pemenang bertuah dengan blog yang Cantik , Kemas , Menarik akan memenangi 1 Blouse Tribal & 1 Button
  3. 24 Orang Pemenang Cabutan Bertuah akan memenangi Tshirt Running Man
  4. Hadiah Saguhati kepada 4 orang blogger 

Jumlah hadiah : 34 Hadiah ^^

Syarat yang senang kan ? Jom Promote dan menjadi Top Referral . Hadiah tentu akan menjadi milik anda !
Pastekan URL GA hanya di entry Diyana Hani !


43 comments:

  1. jenjalan cni..^_^ thanx sudi singgah kt blog yumikoyuki b4..:)

    ReplyDelete
  2. salam ukhwah , dari GA yang sama :D good luck ya ^^
    http://awekbananana.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-hani.html

    ReplyDelete
  3. melawat dari segmen yg sama :D hehe.. harap sangat dapat t-shirt RM tu ^^

    http://www.hanasays.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-dan-hani.html

    ReplyDelete
  4. balas kunjungan. good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-dan-hani.html

    ReplyDelete
  5. Bestnyoooo T-Shirt Running Man! Kahkahkah nak satuuu

    ReplyDelete
  6. balas kunjungan anda dari :
    http://hitambergaya.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-dan-hani.html

    ReplyDelete
  7. T-shirt running man tuu..! nak join jugak..tpi CJM ni mls sgt nak type entry...btw, goodluck azwa! p/s:klu rezeki murah, jgn lupa inform2 ya..haha! =D

    ReplyDelete
  8. goodluck...thx review my post...

    dari link http://in-finaz.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-dan-hani.html

    saya follow...

    ReplyDelete
  9. heloo MJJJJ !
    good luck.
    dapat t shirt jgn lupa kongsi2.
    haha :P

    ReplyDelete
  10. dtg membalas kunjungan..gud luck!!

    ReplyDelete
  11. balas kunjungan.. good luck.. :)

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum.

    Singgah gak azwa.. pe kabar. Dah kurg update skrg ya.. :)

    Ngada je nak tinggl jejak kt sini,hahaah

    ReplyDelete
  13. Membalas kunjungan~ Goodluck ;)

    http://norvanida.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway-by-nina-dan-hani.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen sama..^_^ gudluck2!

    p/s - yanie bru letak gadget follower tu..:) sbb blog yanie bru renew..haritu blogspot bt hal..^_^ sila la siggah lagi kalau sudi..tq ^_^

    ReplyDelete
  15. Semoga berjaya dearrrr..

    Jom support 1st segmen cik http://azlyiejah.blogspot.com/2013/05/1st-segmen-by-cik-puan.html

    ReplyDelete
  16. puteri dah follow awak.. >,< awak dah kena tag tau!! ~_^ http://puteripiano.blogspot.com/2013/05/dear-blogger-puteri-happy-betul-harini.html

    ReplyDelete
  17. membalas kunjungan dari blog student kecik. :)

    ReplyDelete
  18. INGIN MENGABADIKAN KERIANGAN SI KECIL ANDA?
    ATAU INGIN MERAKAM SAAT MANIS DI KERAIAN SAMBUTAN HARI LAHIR?
    JEMPUTLAH KAMI! :)

    Lawati kami di fiqfidaiyphotography.blogspot.com :)

    Hubungi 0193969943 (SISTERS) & 0145459256 (BROTHERS)

    ReplyDelete
  19. mmbalas kunjungan..all d best dear

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum azwar...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  21. selamat bersegmen n gudluck :)

    ReplyDelete
  22. tu dia, tshirt running mannn
    hehehehe ;)

    ReplyDelete
  23. hi, dtg membalas kunjungan...gud luck juga :-)...

    ReplyDelete
  24. Datang dari segmen yang sama , good luck :)

    http://fryingfishyy.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-dan-hani.html

    ReplyDelete
  25. Salam singgah dari segment yang sama. Saya harap awak orang bertuah yang menang hadiah2 dalam GA ni :D . Salam perkenalan. :D.
    http://www.amercorner.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-dan-hani.html

    kepada tuan blog. amer nak menjemput tuan blog join Ga amer. Harap sudi join GA amer buat ni yer :D
    http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com