Thursday, 16 May 2013

Segmen Menang Blouse Tribal!

Assalamualaikum..



*Klik Gambar di atas untuk join =)

Seorang pemenang sahaja akan dipilih melalui random.org
Tarikh luput : 20/5/2013

p/s: Next week aku dah nak exam, itu pasal blog tak berupdate. Apa-apapun, lepas exam, aku akan rajin update k!! Join segmen ni pon, disebabkan hadiahnya ialah baju yang aku idamkan. Hope, aku dapat yaw!! =)


10 comments:

  1. Terima kasih sudi join! Good luck :)

    ReplyDelete
  2. rajinnya join! :D goodluck kak Azwa C:

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama :)
    http://www.fatindiana.com/2013/05/segmen-menang-blouse-tribal.html

    ReplyDelete
  4. semoga menang yer :)

    lama tak singgah sini....heee

    ReplyDelete
  5. nice, but tak minat pakai tribal2 ni. trouble je. huihui. anyway, gudluck ye ;D

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com