Friday, 31 May 2013

Samsung Digital Camera Giveaway By Nabeel Fikree

Assalamualaikum..

Kali ini aku join Giveaway yang dianjurkan oleh Nabeel Fikree, disebabkan hadiah yang ditawarkan adalah Samsung Digital Camera. Giveaway yang dianjurkan Nabeel Fikree pon simple dan mudah. Marilah beramai-ramai join yaw!!




Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





10 comments:

  1. all the best utk engkau! good luck! =)

    ReplyDelete
  2. masih ada masa lagi nih. good luck dear ^_^

    ReplyDelete
  3. Selamat berGA n good luck ye Azwa.. :)

    ReplyDelete
  4. aku dah out dr segmen ni dan telahpun berbahagia. ;p.

    ReplyDelete
  5. Salam... deno datang dari segmen NABEEL FIKREE dan terus FOLOW sini no2153 :) jom folow blog deno?^^ --->>> BLOG DAYANGDENO

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com